Вхід | Реєстрація

Поки що без перемог…

Поки що без перемог…
16‑го травня новосанжарський «Стандарт» провів черговий поєдинок у рамках обласної першості у другій лізі. У матчі 4‑го туру він приймав удома команду ФК «Карлівка».
Цього разу на зелений газон центрального стадіону вийшов наступний склад команди: Євген Довгаль — Станіслав Мокрий, Олександр Буртняк, Геннадій Власенко, Владислав Олійник — Сергій Соломашенко, Олександр Кириленко, Владислав Мокляк, Андрій Чумак — Євген Козаченко, Віталій Баранович.
З перших хвилин поєдинку господарі спробували захопити ініціативу в свої руки. Точніше, ноги. І на невеликий проміжок часу їм це вдалося. Глядачі навіть побачили кілька небезпечних ударів по воротах «Карлівки». Спочатку наш форвард Євген Козаченко пробив з-під захисника, але воротар впевнено піймав м’яч. Потім новосанжарським футболістам вдалася атака лівим флангом. Віталій Баранович трохи протягнув м’яч, а потім непогано перевів на правий фланг на Сергія Соломашенка. Той випередив захисника і наніс потужного удару по воротах. Але голкіпер гостей знову був на місці.
Не встигли розчаровано зітхнути вболівальники, як атака розвернулася вже на ворота «Стандарту». У її завершальній стадії гравець гостей наніс небезпечний удар, але м’яч пролетів мимо правого нижнього кута воріт. Після цієї невдачі футболісти з Карлівки лише посилили тиск на ворота господарів. Вони відзначились іще кількома потужними ударами. А перед самісінькою перервою таки зуміли забити гол, як кажуть, «у роздягальню». «Третій» номер «Карлівки» підхопив м’яч у центрі поля і пішов на ворота Євгена Довгаля. Зробив фінт і обійшов одного нашого гравця, потім на замахові прибрав іще двох і на завершення свого рейду наніс потужний низовий удар приблизно із лінії штрафного майданчика. М’яч влетів у нижній кут воріт, Євген Довгаль був безсилий — 0:1. І одразу ж лунає свисток головного арбітра, який свідчить про настання перерви.
Тайм другий особливої радості вболівальникам не приніс. Точніше, взагалі став безрадісним. «Стандарт» так і не зміг налагодити гру в атаці, а тому не створив якихось серйозних моментів для того, щоб зрівняти рахунок. Натомість, гості грали спокійно, впевнено, а іноді навіть і надміру загравалися. Так, гравці «Карлівки» не раз і не два могли подвоїти перевагу в рахунку, але методично марнували найкращі можливості для взяття воріт. У результаті гра так і завершилася мінімальною перемогою гостей, залишивши немало складних питань для тренерів «Стандарту». Будемо сподіватися, що до наступного поєдинку — домашньої зустрічі із «Колосом» (Котельва) — команда підійде у кращій формі. І нарешті порадує вболівальників першою перемогою в сезоні.
Як, наприклад, це роблять юніори «Стандарту», котрі у поєдинку зі своїми карлівськими однолітками здобули перемогу з рахунком 3:1. Голи в зустрічі забивали Геннадій Супрун, Єгор Феденко та Олег Шерешило.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2010, 11:24 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації