Вхід | Реєстрація

Новий здобуток «Cry світу»

30 квітня відбувся гала-концерт Кременчуцького фестивалю рок-груп «KremenRockFest». Кобеляцький колектив став лауреатом фестивалю.
Спочатку учасникам гурту «Cry світу» запропонували прийняти участь у першому відбірковому турі — надіслати демозапис своїх композицій. Через кілька днів музиканти дізналися, що вони та ще 14 рок-гуртів пройшли до другого туру. Наступний відбір проходив у кременчуцькому рок-клубі «Гриф». Журі прослухали виступ «Cry світу» та інших колективів і обрали шість найкращих. До гала-концерту потрапили гурти з Полтави, Комсомольська, Кременчука та Кобеляк.
Гала-концерт «KremenRockFest» проходив у міському палаці культури ім. Петровського.
— Ми прийшли, зайшли через задні двері, — пригадує вокаліст гурту Ярослав Гузченко. — Нам дали ключ від гримерки. Там стояли дивани, крісла, дзеркала. Таких умов ми ще не бачили. Учасник гурту Костя Лашко перед виступом говорив, що потрібно виступити так, щоб під ногами двигтіла сцена. Ми відіграли чотири композиції. І сцена дійсно двигтіла.
«Cry світу» стали лауреатами третьої премії, їм вручили диплом і статуетку з написом «KremenRockFest — 2010».
Нагадаємо, що кобеляцький гурт «Cry світу» засновано у 2004 році. На сьогодні до його складу входять: Костянтин Лашко (гітара), Артем Зайцев (гітара), Володимир Савєльєв (бас-гітара), Олег Ягольник (барабани) та Ярослав Гузченко (вокал).

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2010, 11:38 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації