Вхід | Реєстрація

Успішний дебют

Успішний дебют
14–16 травня у Комсомольську відбувся триденний Всеукраїнський дитячий фестиваль «Мистецьке сузір’я». Юна Анастасія Бакунова стала дипломантом другої премії.
Виходячи на сцену, Настя трішки боялась. Але коли вона розпочала співати академічним, оперним голосом, а потім перейшла на фольклорні мотиви — глядачі були вражені. По закінченні виступу  зал  потонув у вигуках «На біс!».
У фесті приймали участь 250 учасників з Полтави, Миргорода, Кременчука, Комсомольська, Кривого Рогу, Шишак, Диканьки, Харкова, Кобеляк та інших міст. До складу фестивалю входили окремі солісти, вокальні ансамблі, дуети і хореографічні колективи.
Анастасія Бакунова зайняла друге місце у жанрі вокального співу. Вона виконувала попурі «Калина» та композицію «Матуся» (аранжування і текст — Варвара Дядюра). Настя раніше брала участь у конкурсах районних та зональних рівнів, але вперше виступила на фестивалі всеукраїнського значення. Можна стверджувати — дебют вдався. Безумовно, ми ще неодноразово почуємо ім’я цієї талановитої дівчинки.
Анастасія Бакунова навчається у четвертому класі Кобеляцької ЗОШ №2. З восьми років вона відвідує вокальний гурток «Апельсин» у БДЮТ, де педагогом по вокалу працює мама дівчинки — Варвара Дядюра. Мама помітила різноплановий діапазон голосу доньки і почала писати музику конкретно під її вокальні можливості. Гарні плоди у творчому розвитку Анастасії дали заняття з педагогом по фортепіано Лілією Голтвянською.

Автор: Любов ОНИЩЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2010, 11:41 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації