Вхід | Реєстрація

Бутенківці провели турнір до Дня Перемоги

У селі Бутенки ентузіасти здорового способу життя вирішили досить своєрідним способом вшанувати пам’ять про перемогу у Другій світовій війні. У переддень 9 травня, коли виповнилося 65 років закінчення війни, вони організували для місцевої дітвори футбольний турнір. У відкритій першості Бутенок взяли участь кілька команд. Дві з них — «Станція» та «Стрюки» представляли господарів, а «Бережнівка» захищала кольори сусіднього села. У турнірі взяли участь 12–14‑річні хлопчаки. Спонсорами змагань виступили місцеві аграрії — Микола Сердюк (директор СТОВ «Здобуток») і Валерій Дрига (ФГ «Відродження»). Перемогу в турнірі святкувала команда «Станція», за нею розмістилися футболісти із Бережнівки та «Стрюки».
По закінченню турніру переможці отримали перехідний кубок. Не залишилися без призів й інші учасники. Подібні змагання відбудуться і у вересні. Вони будуть присвячені Дню футболу.

Автор: Світлана ЖОРНЯК, вчителька Бутенківської школи


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2010, 15:15 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації