Вхід | Реєстрація

Делегація китайських журналістів у Миргороді

Делегація китайських журналістів у Миргороді
15 травня делегація китайських журналістів відвідала Полтавську область. Групу почесних гостей очолював пан Чжу Чоучен – виконавчий секретар Всекитайської асоціації журналістів. Делегацію супроводжували - Григорій Гринь – голова обласної організації НСЖУ, головний редактор Всеукраїнської громадсько-політичної газети «Зоря Полтавщини»; Микола Ляпаненко – заступник голови обласної організації НСЖУ, генеральний директор ОДТРК «Лтава» та журналісти обласних видань.
Метою поїздки зарубіжних гостей було знайомство з Україною, спілкування з українськими журналістами та набуття певного журналістського досвіду. Китайські медіа-працівники відвідали Курган скорботи та Мгарський монастир у Лубенському районі, здійснили екскурсію на Дібрівський кінний завод №62 (у Миргородському р-ні), а по обідній порі того ж таки дня здійснили екскурсію оздоровницею ЗАТ ЛОЗ «Миргородкурорт» та містом Миргородом.
Тоді ж відбулася робоча зустріч китайських журналістів із керівництвом міста Миргорода та керівництвом ЗАТ ЛОЗ «Миргородкурорт».
Миргородський міський голова О.Б.Паутов ознайомив гостей із Миргородом, його минулим і сьогоденням, із тим, як місто нині благоустроюється і розвивається. Заступник генерального директора ЗАТ ЛОЗ «Миргородкурорт» Н.О.Бутенко розповіла гостям про головне багатство курорту – цілющу воду, про основний профіль оздоровниці та про те, що щороку тут відпочиває близько 30 тис. курортників.
На згадку про Миргород китайські журналісти отримали з рук міського голови і його заступників С.В.Ширшової та С.П.Соломахи пам’ятні сувеніри про Миргород.
Потім відбулася прес-конференція та зустріч із місцевими журналістами, у ході якої обидві сторони обмінялися запитаннями та деяким досвідом роботи.

Автор: Валентина Денисенко, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2010, 15:52 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації