Вхід | Реєстрація

Пройшов фестиваль для творчої молоді із обмеженими фізичними можливостями

Учасники продемонстрували свої таланти у різних жанрах і довели суспільству, що вони – не гірші за інших. Серед глядачів були і наші кореспонденти.
Аби допомогти талановитій молоді із обмеженими можливостями соціалізуватися та повірити у себе, Полтавський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді традиційно проводить навесні фестиваль «Від серця до серця». Цього року участь у ньому взяли громадські організації, що об'єднують людей із особливими потребами, учні спеціалізоаної школи №40, а також члени кулубу «Полтаваелектро» Українського товариства сліпих. Привітати та підтримати творчу молодь прийшли представники міської влади, депутати, працівники районних управлінь соціального захисту населення і просто глядачі – рідні і близькі виступаючих. «Міська влада завжди дбає про таку молодь, намагається надати їй посильну допомогу, для цього і створена соціальна програма «Турбота», – запевнила присутніх заступник міського голови Лариса Семеняга, – але фінансові моменти тут не головні».
Лариса Семеняга, заступник міського голови:
- Я хочу запевнити вас та ваші родини, що ті фінансові зобов'язання, які взяв на себе міськвиконком, будуть виконані, а те душевне тепло і професіоналізм, який вам віддають і соціальні працівники, і ті люди, які тут із вами, будуть стовідсотковими, і сподіваюся, що ці зусилля додадуть тепла і здоров'я вашим родинам і вам особисто.
Майже 70 учасників демонстрували свої танцювальні здібності, поетичну майстерність, таланти гумористів та вокальні обдарування.

Автор: Олена Ляшенко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2010, 16:13 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації