Вхід | Реєстрація

У Полтаві фінішував перший в історії місячник європейського футболу

У Полтаві фінішував перший в історії місячник європейського футболу
24 травня у Полтаві на стадіоні «Динамо» відбулося підбиття підсумків місячника європейського футболу.
Як повідомив голова Полтавської обласної Федерації футболу Анатолій Дяченко, місячник стартував 29 квітня на День футболу. Назва «європейський» була приурочена до Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Такий захід в області і Полтаві зокрема стартував вперше. Під час місячника за рахунок федерації та спонсорів пройшло 6 міських турнірів, сьогодні ж відбулося підбиття підсумків та вручення нагород переможцям та учасникам.
Зокрема змагання відбулися серед дітей-сиріт, школярів загальноосвітніх шкіл Полтави 97-99 років народження, студентів ПТУ, дівчат, вихованців ДЮСШ та ветеранів полтавського футболу. Стосовно останніх, то на церемонію прибули вже легендарні футболісти Анатолій Штриголь (до речі, якому виповнилося 75 років), Іван Шарий, Ігор Кіслов, Олег Моргун та інші.
До учасників місячника європейського футболу із привітаннями звернулися Анатолій Дяченко та почесний голова полтавської футбольної федерації Анатолій Кукоба, який і вручив подарунки.
Перші місця по групам розподілилися наступним чином: команда ПТУ № 23, школа-інтернат № 2, ЗОШ № 11, ДЮСШ «Ворскла» імені Горпинка, команда ветеранів ФК «Ворскла», та команда дівчат «Ніка».
Переможцям та кращим гравцям були вручені почесні призи та цінні подарунки.

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2010, 14:10 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації