Вхід | Реєстрація

Визначили переможця обласного етапу Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

22-го травня у місті Полтава було проведено обласний фестиваль Дружин юних пожежних. 7 команд юних помічників полтавських рятувальників змагалися у знанні з правил безпеки життєдіяльності та демонстрували неабиякі танцювальні і музичні таланти. Фестиваль пройшов за підтримки Головного управління освіти і науки ОДА, відділу у справах сім’ї та молоді ОДА, Полтавської організації добровільного пожежного товариства України, благодійної організації «Фонд безпеки життєдіяльності» та Головного управління МНС в Полтавській області.
Начальник Головного управління МНС у Полтавській області генерал-майор служби цивільного захисту Андріан Орліковський привітав учасників та гостей фестивалю та побажав їм цікавої гри: - «Вже шістнадцять років, наприкінці весни, у місті Полтава збираються команди дружин юних пожежних, аби довести свою першість і право представляти Полтавську область на Всеукраїнському фестивалі ДЮП. Хочу побажати усім вам успіху в тій роботі яку ви провели під час підготовки до сьогоднішніх змагань».img_4423_m
Також на фестиваль завітав начальник штабу Козацького Гвардійського Корпусу Полтавщини генерал-хорунжий Українського козацтва Микола Гаража. Від імені козацького гвардійського корпусу Полтавщини та Міжнародної академії козацтва він привітав юних рятувальників із святом фестивалю: «Рятівник - це одна із найголовніших професій. Ми сьогодні до вас завітали, бо ми всі являємося захисниками, і наше козацтво також стоїть на захисті своєї Батьківщини». Для усіх присутніх представники козацького гвардійського корпусу провели показовий виступ. Дітлахи були просто у захваті від того, як вправно козаки справляються із різною зброєю і роблять карколомні трюки у двоєборстві.
Найбільше дітлахам сподобався конкурс «Влучний ствольщик», де відзначилися у вправності влучання по мішеням не тільки хлопці, а й дівчата. Також, видався цікавим конкурс «Соціального плакату», на якому діти малювали плакат на тему безпеки життєдіяльності, а потім захищали його перед суддями. Взагалі, членам журі було дуже важко визначити переможця, адже усі виступи команд були яскравими та змістовними. Перемогу здобула команда ДЮП Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступені № 38, яка і отримала символічну путівку на Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежних. Але без уваги не залишилися і інші учасники фестивалю ДЮП. Кожна команда отримала за участь у фестивалі грамоти за перемогу у різних номінаціях, і жоден із учасників фестивалю не залишився без чудового подарунка.

Автор: Центр пропаганди ГУМНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2010, 11:31 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації