Вхід | Реєстрація

Місцеві ради закликали виступити проти створення СП з Росією в енергетиці

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликала місцеві ради виступити проти створення спільних підприємств із Росією в енергетиці. «У нас є ради, і, якщо скласти всі демократичні сили, то в нас у всіх радах більшість. Нам потрібно привселюдно в радах робити заяви, нам потрібно, щоб ради голосували проти створення спільного підприємства з «Енергоатомом».
Тому що це просто закриття наших можливостей, проти створення спільних підприємств «Газпрому» і «Нафтогазу», - сказала Тимошенко під час перебування у Полтаві. Крім того, вона вважає за необхідне, щоб представники опозиції активніше доносили свою позицію до населення, зокрема в місцевих засобах масової інформації.
Тимошенко підкреслила необхідність координації зусиль і залучення якомога більшої кількості політичних партій та рухів до місцевих комітетів захисту.
За її словами, на сьогодні Комітети порятунку створені в усіх областях країни, окрім Донецької.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 травня 2010, 14:25 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації