Вхід | Реєстрація

На полтавський кастинг «Україна має талант-3» прийшов навіть психіатр

У Полтаві пройшов відбірковий тур проекту телеканалу СТБ «Україна має талант-3». Свої таланти полтавці демонстрували у Міському будинку культури. За словами організаторів, бажаючих отримати 1 млн. грн. прийшло близько 400 осіб. Найбільше серед них було вокалістів та танцюристів. Також реєструвалися пародисти, акробати, художники...
Для прослуховування відвели 4 зали. До кожного з них черга стояла цілий день. Не зважаючи на те, що відбір планували закінчити до 18:00, організатори запевнили, що не поїдуть з Полтави доки не прослухають останню людину.
Для того, щоб стати учасником кастингу, потрібно було зареєструватися та вказати в анкеті свій контактний телефон, рід зайнятості та індивідуальні якості. Кожному учаснику видавали спеціальний номер та запрошували до залу. Там він демонстрував свій талант. Після виступу кастинг-менеджер задавав різноманітні питання. Ось тут важливо було, щоб учасник мав не тільки здібності, а ще й цікаву для глядача професію, історію чи життєву обставину.
Після кастингу журі у Києві перегляне відео з виступами учасників та обере найкращих. Саме тому у них і брали контактні телефони, щоб, в разі відбору, зателефонувати і запросити на наступний етап.
Проте, як виявило, не у всіх є телефон. Зокрема, 78-річна полтавка Зоя Плаксієва прийшла, щоб показати свій вокальний талант. Вона присвятила пісню дітям війни. При спілкуванні з кастинг-менеджером виявилося, що в жінки немає ні мобільного, ні домашнього телефону. Таку обставину вона пояснила відсутністю рідних та близьких людей і сказала, що їй просто нікому телефонувати.
Загалом, серед учасників різні за віком та професіями люди, які приїжджали з усіх куточків Полтавщини.
Приємним сюрпризом став співаючий психіатр Юрій Левченко. Він виконав під гітару власну пісню «Позичена любов». Розповів, що лікар сам пише тексти, музику та ще й грає на різноманітних музичних інструментах.
До речі, Полтава - перше місто у графіку кастингів «Україна має талант-3». Далі знімальна група прямує шукати таланти до Донецька.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2010, 11:19 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації