Вхід | Реєстрація

Політичний інцест

Недавно розмовляв із одним чоловіком. Нібито й розумний той чоловік, і начитаний, і вищу освіту має. Тобто все, як годиться, ледве не на еліту нації тягне. І ось що він сказав: «Дуже добре, що наші керівники нарешті порозумнішали і «лягли» під Росію. Це ж все-таки брати, слов’яни».
Подібна точку зору є сьогодні в Україні дуже розповсюдженою. Мовляв, «лягати» обов’язково під когось потрібно. То нехай це будуть росіяни. «Під ними» якось звичніше. Та й їм не вперше бути «зверху». Уже всі фізіологічні деталі та особливості українського організму вивчили.
Між тим подібний політичний секс нічим хорошим закінчитися не може. Ну подумайте самі. Вам пропонують секс із старшим братом. Це при тому, що ви й самі нібито чоловічої статі. У результаті виходить гомосексуальний інцест. Звичайно ж, нічого, не те що перспективного, а навіть здорового фізично та психічно народитися після такої злуки не може.
Ні, я не кажу, що більш продуктивним може стати «спарювання» України із США чи Євросоюзом.
Просто не можу зрозуміти логіки мислення людей, які, будучи нібито чоловіками, вважають, що потрібно обов’язково під когось «лягати». Якщо подібним чином мислить і сьогоднішня українська влада, то хорошого від цього політичного гомосексуалізму чекати не доводиться. Здорове дитя не народиться. Якщо взагалі щось народиться.
Можна глянути на сексуально-політичну проблему «злягання» двох народів‑братів з дещо іншого боку. Як називають людину, котра лягає під іншу людину заради покращення свого матеріального становища? Правильно — повія. Знову щось неестетичне виходить.
Так, можливо, все ж «не лягати» під когось? Особливо — під брата. Якось не по-людськи все це. Можливо, краще стояти, крокувати, жити і дружити. На рівних, по-братському, без комплексу меншовартості. Дружити з усіма, а не лише з Росією чи США.
А те, що в Росії народ живе заможніше… Так, у них, у росіян, нафти більше. А в якихось Кувейті, Данії чи Норвегії народ живе ще заможніше. Можливо, краще — «під них»? Так і шукаємо «з ким» та «під кого». Краще б більше думали та працювали.

Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 травня 2010, 14:06 | Полтавщина | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації