Вхід | Реєстрація

Дитячий майданчик — у кожен двір

У Полтаві за останні три роки облаштовано вже понад 80 дитячих майданчиків, цього тижня з’явився ще добрий десяток.
Два з них — у провулках Латишева, 3 і Хорольському, 14а — сьогодні урочисто відкрив міський голова Андрій Матковський та представниці «Жіночої ради». На щастя, зазначив мер, маючи на увазі свято 1-го червня, у нашій країні й місті дітей не треба захищати — треба створювати гідні умови для того, щоб вони росли здоровими і веселими. Саме тому в рамках програми «Добрі справи» підприємці і громадські організації, відгукуючись на ініціативи міської влади, охоче допомагають облаштовувати майданчики. Цього літа, оголосив Андрій Матковський, їх — за спонсорські кошти — з’явиться аж сорок. Мінімальна вартість одного — від 20 тисяч гривень. Дитячий майданчик повинен бути в кожному дворі, підкреслив міський голова. До влади надходить багато звернень з цього приводу. На ремонт існуючих у міському бюджеті закладено 300 тисяч гривень.
Депутат міської ради Марина Невойт, яка теж брала участь у відкритті, зазначає: програму «Добрі справи» підтримують підприємці, однак деякі з них, облаштовуючи майданчики, дбають лише про саморекламу, а не про малюків. Розташування ж майданчиків слід узгоджувати з міською владою — інакше є вірогідність збудувати їх на підземних мережах, що, звісно, матиме негарні наслідки.

Автор: Полтавська міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2010, 11:33 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації