Вхід | Реєстрація

Миргород: На освітянській ниві

Щорічно в кінці навчального року проводиться традиційний ярмарок педагогічних технологій освітян міста. Цьогорічний ярмарок проходив під гаслом: «Від творчого педагога - до творчого вихованця». Він був організований із метою поширення передового педагогічного досвіду та вдосконалення самоосвіти педагогічних працівників.
На цьогорічному ярмарку було представлено більше 100 авторських робіт педагогічних працівників загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладів. Авторами методичних посібників є вчителі, які мають педагогічне звання: «Старший учитель», «Учитель-методист», «Вихователь-методист».
Найкращий доробок представили педагоги таких навчальних закладів: ЗОШ №1 (директор В.М.Іванко; заступник директора з навчальної роботи В.В.Фененко), гімназії ім. Т.Г.Шевченка (директор О.Г.Аршинніков; заступник директора з навчальної роботи В.В.Савастеєнко), МСШ №5 (директор С.М.Горобець; заступник директора з навчальної роботи З.А.Поливода). Приємним є те, що в цьому році активно включилися в ярмарок позашкільні заклади, зокрема Станція юних техніків (директор Ю.В.Лушин), Станція юних туристів (директор В.Л.Ніколаєнко). Заслуговують на увагу методичні посібники:
- Н.М.Пугач, учителя історії ЗОШ №1. До речі, її робота «Історія рідного краю. Миргородщина» визнана однією із кращих у Полтавській області;
- учительської династії Савастеєнків – Володимира Володимировича (учитель зарубіжної літератури гімназії ім.Т.Г.Шевченка) та Ольги Семенівни (учитель української мови та літератури гімназії ім.Т.Г.Шевченка);
- директора МСШ№5 С.М.Горобця «Охорона праці в навчальному закладі»;
- керівника гуртків СЮТУР О.В.Качур «Навчаємося долати природні перешкоди»;
- методичні розробки директора станції СЮТ Ю.В.Лушина; вихователя-методиста ДНЗ №10 «Веселка» О.В.Ботвіновської та ін.
Ярмарок підтвердив, що в місті працюють творчі педагоги, які мають свої методичні надбання і щиро діляться ними з колегами. Кращі роботи будуть представлені на обласному ярмарку педтехнологій «Творчі сходинки освітян Полтавщини».

Автор: Ольга ЧЕРКАСЬКА, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації