Вхід | Реєстрація

На святкову ходу до Дня захисту дітей у Харків поїхали і юні полтавці

Там вони мали змогу не тільки взяти участь в урочистому дійстві, але й відвідати дельфінарій і просто гарно провести час. Ця подорож – подяка дітворі від міської влади за допомогу у підготовці до свята Перемоги та подарунок до Дня захисту дітей.
О 8 годині недільного ранку у залі засідань Полтавського міськвиконкому гамірно і людно. Депутатські місця зайняли діти. Замість традиційно важливих для міста питань – обговорення новини.
Бліци:
—  Наш мер міста зробив безкоштовну подорож до Харкова - віддячив нам за те, що ми виступали на концерті, присвяченому 9 травня.
- Ми їдемо у Харків отримати масу задоволення і нових вражень.
«Увесь колектив естрадного танцю «Гарний настрій» отримав запрошення поїхати до міста-сусіда на святкову ходу з нагоди Дня захисту дітей та ексурсію до дельфінарію. І тому підйом цього ранку був не таким важким, як завжди», – діляться мами.
Бліц мами:
—  Дитина задоволена, зранку вставала тяжко, але швиденько, не так, як до школи встаємо.
А проводжали малечу у подорож її організатори та ініціатори – міський голова разом із депутатами. Андрій Матковський ділиться: свої шкільні поїздки пам'ятає добре.
Андрій Матковський, міський голова:
— Я теж зі своїх шкільних років пам'ятаю, що діти дуже люблять подорожувати, і коли змінюється картинка, знайомишся із новим містом, гуляєш його вулицями і щось нове дізнаєшся - це дуже добре.
«Наші діти їздять до Харкова уже втретє», – розповідає міський голова.
Андрій Матковський, міський голова:
— Першого року діти їздили туди, аби побувати у Макдональдсі, тому що в Полтаві такого не було. Добре, що є можливість віддячити танювальному колективу, який дарує нам, місту та ветеранам, свою творчість.
До Харкова діти поїхали автобусом футбольного клубу «Ворскла», попередньо сфотографувавшись із мером на згадку.

Автор: Олена Ляшенко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2010, 13:09 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації