Вхід | Реєстрація

Ліцей – це наша сонячна країна, це дитинства щаслива пора

Ліцей – це наша сонячна країна, це дитинства щаслива пора
22 травня у районному Будинку культури відбулося видовищне та феєричне дійство, присвячене двадцятій річниці ліцею. У ньому взяли участь ті, хто був причетний до будівництва приміщення та роботи у навчальному закладі, ветерани педагогічної ниви, представники місцевої влади та громадськості.
Спорудження цього закладу в 1989 році було справою рук підприємств міста, батьків, дітей, педагогічного колективу школи та всіх освітян району.
Особливу подяку було висловлено тим людям, які безпосередньо керували будівництвом: Миколі Мусієнку, Володимиру Кутняку, Любові Долинній, Володимиру Аверкієву, Сергію Шкурбі першому директору школи-ліцею Андрію Шевченку та іншим.
Спеціально замовлені з нагоди 20-річного ювілею статуетки вручили обдарованим ліцеїстам, які посіли призові місця на конкурсах та олімпіадах, зокрема, призерам міжнародного конкурсу “Intel-техно”, всеукраїнського та обласного конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт Андрію Кучеренку та Михайлу Кійко . Було відзначено кращих педагогів ліцею, вчителі Галина Карплюк та Григорій Коротенко отримали Знак «Ветеран освіти».
Свято пройшло в теплій, щирій атмосфері. Учні та вчителі на чолі з директором ліцею Сергієм П’ятаком доклали багато зусиль для того, щоб провести такий красивий, душевний та змістовний захід, який тривав близько чотирьох годин. Гості та ведучі мандрували стxрінками історії, згадували минуле, розповідали про теперішнє та зазирали у майбутнє своєї школи.
До 20-ї річниці навчального закладу при активній фінансовій підтримці батьків відкрито музей школи. Протягом року було зібрано, оформлено та систематизовано багато цінного матеріалу. Нині музей налічує 13 стендів, які відображають історію будівництва, етапи становлення, відомості про вчителів, кращих учнів, обдарованих дітей та випускників ліцею.
У святкуванні ювілею освітянського закладу взяли участь голова районної ради Олексій Рябоконь, заступник голови райдержадміністрації Олена Салміна,виконуюча обов’язки міського голови Олександра Салівон та інші.

Автор: Світлана Довгенко, www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2010, 13:43 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації