Вхід | Реєстрація

Полтава — знову серед кращих

Полтава — знову серед кращих
Три міста Полтавської області — Полтава, Комсомольськ і Нові Санжари стали одними переможців всеукраїнського конкурсу на місто найкращого благоустрою.
Кабінет Міністрів України видав розпорядження про підсумки щорічного всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2009 рік. Серед переможців конкурсу — Полтава, Комсомольськ і Нові Санжари. 
Полтава нагороджена дипломом Кабінету Міністрів України ІІІ ступеня у другій категорії населених пунктів (міста з населенням від 150 до 500 тисяч осіб). Разом із нею переможцями в цій категорії визнані Севастополь, Чернігів, Маріуполь, Чернівці та Вінниця. 
Комсомольськ отримав такий самий диплом у третій категорії населених пунктів (міста з населенням до 150 тисяч осіб), Нові Санжари — у п’ятій категорії (селища). 
Також у розпорядженні відзначена робота з поліпшення благоустрою, озеленення, забезпечення належного санітарного стану та підтримки громадського порядку, яку проводять у місті Миргороді, а також активна участь у проведенні конкурсу Полтавської облдержадміністрації.
Конкурс проводиться в Україні з 2003 року. Щоб стати його переможцем, населений пункт має показати найкращі результати за річними підсумками роботи у виконанні програми соціально-економічного розвитку населеного пункту, зокрема у проведенні капітального та поточного ремонтів житлового фонду; реконструкції, ремонті та утриманні в належному стані вулиць, доріг, забезпечення розвитку та сталої роботи технічних засобів регулювання дорожнього руху, зовнішнього освітлення, водопостачання та водовідведення; транспортного обслуговування населення; дотриманні громадського порядку; охороні довкілля; збереженні наявних і створення нових парків, скверів, лісопарків; впровадженні сучасних технологій санітарного очищення населених пунктів, утилізації та знешкодження твердих побутових відходів; збереженні історико-культурної спадщини тощо. 
Полтаву називали одним з переможців цього конкурсу вже неодноразово.

Автор: Ганна КОЗЕЛЬСЬКА, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2010, 15:25 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації