Вхід | Реєстрація

Гирьовий спорт: для гостей з Нідерландів влаштували майстер-клас

Гирьовий спорт: для гостей з Нідерландів влаштували майстер-клас
На базі Полтавської аграрної академії відбувся відкритий чемпіонат Полтавської області з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь спортсмени з Києва, Харкова, а також Миргородського, Кобеляцького, Шишацького, Великобагачанського, Хорольського та Гадяцького районів, загалом 137 учасників.
Чемпіонат відвідали спортсмени з Голландії для того, щоб перейняти наш досвід, адже в них гирьовий спорт тільки починає розвиватися.
Учасники змагань виконували вправи поштовх двох гир по 32 кг за 10 хвилин і ривок однієї гирі 32 кг. В поштовху сім представників Полтавщини підняли гирі більше ста раз. Були показані високі результати, серед них такі, що перевершили рекорди Полтавської області. У гострій конкуренції багато наших спортсменів виконали нормативи кандидата у майстри спорту та майстра спорту.
У змаганнях серед команд, котрих було чотирнадцять, перемогу отримали гирьовики обласної ДЮСШ «Колос». Лише одним балом їм поступилися спортсмени з Хомутця Миргородського району, яких тренує молодий фахівець Сергій Отисько.
За результатами турніру відібрана збірна Полтавської області з гирьового спорту для участі в чемпіонаті України. Відбудеться він наприкінці червня в Тернополі. 
Переможці відкритого чемпіонату Полтавської області з гирьового спорту. 
Хлопці:
— до 60 кг МСМК В’ячеслав Задорожний (Полтавський район)— до 65 кг МСМК Ігор Гавришко (Миргородський район)— до 70 кг МСМК Сергій Силка (Миргородський район)— до 75 кг МСМК Олег Капшук (ОДЮСШ «Колос»)— до 80 кг МС Олег Коломієць (ОДЮСШ «Колос»)— до 90 кг МС Іван Дьомін (Миргородський район)— понад 90 кг МС Микола Ткаченко («Динамо»)
Дівчата:
— до 60 кг Ганна Гринько (ОДЮСШ «Колос»)— до 65 кг Марина Молько (ОДЮСШ «Колос»)— понад 90 кг ЗМС Катерина Ваніна (Полтавський район)/

Автор: Володимир СУЛИМЕНКО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2010, 16:16 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації