Вхід | Реєстрація

Полтавцям подарували «Історію любові»

Лауреат міжнародного фестивалю «Єврооркестр» симфонічний оркестр Полтавського академічного обласного музично-драматичного театру ім. М. В. Гоголя під орудою народного артиста України Віталія Скакуна подарував полтавцям найяскравішу програму концерту «Історія любові».
Глядацьку залу ПД «Листопад» заповнили поціновувачі мелодій із популярних кінофільмів, мюзиклів, шанувальники поетичного слова. Свій концерт музиканти присвятили Міжнародному дню захисту дітей.
Особливого шарму концерту надав поетичний супровід Аліни Синяговської. Вдало підібрані поезії, артистичне їх виконання талановитої музикантки-скрипальки поглиблювали враження від популярних естрадних композицій, створювали особливу атмосферу сприйняття знайомих мелодій.
Друге відділення концерту перенесло слухачів у 60-70 роки минулого століття, коли четвірка «Beatles» із Ліверпуля заволоділа увагою всього світу, а згодом це захоплення переросло у «бітломанію».
Запорізький композитор Дмитро Савенко під враженням «бітлів» написав для полтавських оркестрантів «Сюїту» на тему гурту «Beatles» у трьох частинах. Вона і прозвучала заключним акордом концерту під бурхливі оплески залу.

Автор: Лідія Черпакова, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2010, 13:03 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації