Вхід | Реєстрація

Ворскла добыла первую победу за три месяца

В этот уикенд будут сыграны матчи 12-го тура Украинской Премьер-лиги. В субботу Ворскла наконец-то прервала длиннющую серию без побед, обыграв Зарю, а Динамо постарается реабилитироваться за поражение от Шахтера в игре с Карпатами.
В воскресенье Шахтер отправится в гости к Черноморцу, Днепр сыграет с Таврией, Ильичевец постарается прервать неудачную серию в игре с Арсеналом, а в центральном поединке тура сразятся донецкий Металлург и харьковский Металлист.

Украинская Премьер-лига. 12-й тур
31 октября
Ворскла - Заря - 2:0
Голы: Безус (1); Кулаков (16)
Предупреждения: Кулаков (33) - Меликян (54); Мильк (63); Курилов (73)
Начало матча: 16:00. Арбитр: Зубарев (Славянск)

Ворскла: Долганский - Даллку, Красноперов, Цурри, Ярмаш, Маркоски (Деспотовски, 90), Кулаков (Чеснаков, 86), Безус, Медведев, Есин, Сачко (Чичиков, 71)

Заря: Шуховцкв - Курилов, Омоко (Дурай, 46), Меликян, Каменюка, Городов, Милько, Скоба, Шевчук (Огиря, 71), Джихани (Антонов, 60), Лазарович

Автор: www.korrespondent.net


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 листопада 2009, 14:42 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації