Вхід | Реєстрація

Останній дзвінок у Нових Санжарах

Останній дзвінок у Нових Санжарах
28‑го травня у Новосанжарському НВК пролунав останній дзвінок. Урочистості з цієї нагоди пройшли на центральному стадіоні.
На зеленому газоні футбольного поля вишикувалися всі учні та педагоги навчально-виховного комплексу. А на трибунах зібралися рідні, близькі та друзі школярів, які прийшли привітати їх із закінченням чергового навчального року. Для когось — тобто, для цьогорічних випускників, — цей рік став останнім у якості учня. Наступний більшість із них будуть зустрічати і проводжати вже в якості студентів.
А поки що до них і до усіх присутніх із вітальним словом звернувся директор Новосанжарського НВК Микола Решетило. Він привітав педагогів та учнів із успішним закінченням навчального року і побажав: комусь — гарного відпочинку на шкільних канікулах, а комусь — успіху на майбутніх тестуваннях. Вітали всіх присутніх і представники влади: начальник державного управління охорони навколишнього природного середовища в Полтавській області Ігор Піддубний, голова РДА Сергій Шовкопляс та селищний голова Андрій Река.
Багато теплих слів сказала цьогорічним випускникам мама одного з них — Людмила Приходько. Із сумом та ностальгією згадувала вже майже дорослих учнів їх перша вчителька Валентина Прядко. Не менше жалю було і в голосі класного керівника 11‑А класу Олени Шкільної, котра прощалася із своїм випускним класом. Від імені випускників із вдячним словом до вчителів звернулася учениця 11‑Г класу Альона Гонтар.
А після короткої вокальної та хореографічної програми нарешті наступила найбільш очікувана мить свята. Цього року право дати останній дзвінок надали одинадцятикласнику Леоніду Вороні та першокласниці Насті Сіврюк. Із дівчинкою на руках юнак обійшов по колу всі класи, які великою підковою вишикувалися на полі стадіону. І гучний передзвін сповістив їм про закінчення навчального року 2009/2010. Після завершення урочистої частини більшість присутніх учнів розійшлися на канікули. А випускники, їх батьки та педагоги вирушили готуватись до найголовнішого свята року — випускного вечору.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 червня 2010, 12:46 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації