Вхід | Реєстрація

Міліціонери затримали двох «металістів»

За цими чоловіками вже давно тягнувся довгий слід сумнівних «подвигів». Ще у березні вони викрали у Лелюхівці металевий каналізаційний люк, чим заподіяли шкоду на суму 150 гривень. У тому ж місяці в тій-таки Лелюхівці друзяки поживились трьома металевими трубами, чим спричинили господарям збитки у 250 гривень. А вже наприкінці місяця ці ж «металісти» навідались до 75‑річного дідуся і викрали дві металеві діжки ємністю 100 та 200 літрів. Цим самим старенькому завдали шкоди на 350 гривень.
Два товариші не зосереджувались виключно на металові. Так за кілька днів із господарства того ж дідуся (!) вони поцупили 3 мотки пластмасової труби.
Список «геройств» чоловіків завершується викраденням мобільного телефону «Nokia» у жительки Нових Санжар. На більше у злочинного дуету не вистачило часу — їх затримали працівники райвідділу міліції. 33‑річний Сергій та 35‑річний Микола — обидва мешканці Лелюхівки — у спілкуванні з працівниками міліції повідомили, що всі злочини скоювали у стані алкогольного сп’яніння. Викрадене потім продавали невідомим особам. Гроші витрачали на той-таки алкоголь та продукти харчування.
Наразі проти чоловіків порушили кримінальну справу за частинами 2 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2010, 10:17 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації