Вхід | Реєстрація

Кобеляк стане більше. Як і Санжар

Довелося останніми днями вислухати чимало критики на адресу нашої газети. Критики, багато у чому резонної. Кобелячани скаржаться на те, що в «ЕХО» стали друкувати занадто багато матеріалів про Нові Санжари. Це на думку кобелячан. Новосанжарці ж місяць тому скаржилися на те, що ми не висвітлюємо життя їх району.
Ми в редакції сіли і почали рахувати статті і сторінки. Що, між іншим, робимо кожного тижня. Дійсно, в останньому номері «ЕХО» новосанжарська і кобеляцька тематики розподілились у співвідношенні 50 на 50. Це вперше за всю історію газети. Безумовно, це несправедливо по відношенню до кобеляцьких читачів. Адже їх набагато більше, аніж читачів новосанжарських, козельщинських і царичанських разом узятих.
Так уже сталося. Вибачте за це, шановні кобеляцькі передплатники: пішла наша співробітниця у відпустку, а редактор, метаючись між трьома городами, не встиг понаписувати все, що потрібно читачам. Безумовно, ми розуміємо, що їх, читачів, чиїсь проблеми і городи не хвилюють. Вони вимагають більше різносторонньої і свіжої інформації.
Розуміємо це і ми. Уже давно стала беззаперечним фактом необхідність «потовщання» газети, збільшення кількості сторінок. Адже «ЕХО» вже регулярно читають і у Царичанському районі. У «їх» варіанті газети є кілька суто царичанських сторінок. Більшість кобелячан і новосанжарців про це ще не знають.
Напевне, ідеальним варіантом був би випуск трьох різних газет — «ЕХО Кобеляк», «ЕХО Нових Санжар» і «ЕХО Царичанки». Так і буде. Але через 2, 3, 4 роки. Поки що це неможливо передусім із фінансових причин. Тому найближчим часом, а це — друге півріччя 2010 року, ми плануємо лише «потовщати». У газеті збільшиться кількість як кобеляцьких, так і новосанжарських сторінок. Причому, без подорожчання видання.
Так що, не ображайтеся, шановні читачі! У будь-якому разі ми працюємо не для якихось «папіків», «маміків» і псевдоеліти. Ми працюємо для вас. Тому що лише ви є єдиними спонсорами «ЕХО». Лише за ваші гроші ми живемо і намагаємося розширюватися, ставати кращими. Передплачуйте «ЕХО», і нехай і у вас, і у нас все буде гаразд.

Автор: Редакція «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2010, 10:46 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації