Вхід | Реєстрація

Пирятинці - треті

Вдало стартували у змаганнях за програмою V молодіжних спортивних ігор Полтавщини пирятинські спортсмени.
Так, у Кременчуку, де змагалися баскетболісти, наші земляки, впевнено провівши ігри турніру, стали срібними призерами цих головних змагань спортивного сезону, пропустивши поперед себе лиш господарів майданчика. Найбільш результативними в нашій команді були Віталій Горбунов, Іван Сальницький, Віталій Потрубач.
Почин баскетболістів підтримали і легкоатлети, які змагалися в обласному центрі. В окремих видах програми слід відмітити Марину Самко, Віталія Єпанєшнікова, які посіли другі місця у змаганнях зі штовхання ядра та метання спису відповідно та естафетну команду (4 по 400 м) у складі Аніти Діабі, Ірини Можичіль, Карини Рожненко, Ірини Полтавець, які також отримали срібні нагороди. У загальнокомандному заліку наші легкоатлети посіли третє призове місце.
А на чемпіонаті області з легкої атлетики серед осіб з обмеженими фізичними можливостями, який також відбувся у Полтаві, в черговий раз підтвердила високий рівень підготовки юна легкоатлетка Ірина Мартиненко. Вона святкувала перемогу на дистанціях 100 і 200 метрів, виконавши при цьому другий дорослий розряд.
За підсумками чемпіонату  Мартиненка включено до складу збірної команди області для участі в чемпіонаті України, який відбудеться у червні цього року в Євпаторії, повідомляє сайт «Наш Пирятин».

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 червня 2010, 12:07 | Пирятин | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації