Вхід | Реєстрація

Футбол. Чемпіонат Новосанжарського району

12‑го червня відбулися матчі чергового туру першості Новосанжарського району з футболу.
У зустрічах були зафіксовані наступні результати.
І ліга. «Авангард» (Попове) — «Газовик» (Нові Санжари) — 3:5; «Маяк» (Малий Кобелячок) — «Штурм» (Великі Солонці) — 6:3; «Колос» (Стовбина Долина) — «Старт» (Писарівка) — 2:9. Гру «Сила ради» (Нові Санжари) — ФК «Зоря» (Руденківка) перенесено.
ІІ ліга. «ДЮСШ» (Нехвороща) — «Ворскла» (Забрідки) — 2:0; «Ворскла» (Кунцеве) — «Оріль» (Нехвороща) — 2:2; «Темп» (Суха Маячка) — «Ворона» (Лелюхівка) — 1:1; «Лиман-2» (Шедієве) — «Юність» (Галущина Гребля) — 3:3.

* * *

У черговому турі обласної першості новосанжарський «Стандарт» на виїзді зустрічався із командою «Газовик» (Базилевщина). Наша команда вийшла на гру в наступному складі: Євген Довгаль — Володимир Жаботинський, Валентин Білокінь, Станіслав Мокрий, Євген Козаченко — Роман Неберя, Віталій Баранович, Олександр Кириленко, Владислав Мокляк, Вадим Семиліт — Владислав Олійник. На заміну в другому таймі виходили Тарас Козловський та Михайло Булиш. У першому таймі наша команда виглядала краще і заслужено повела у рахунку. Роман Неберя заробив, а Володимир Жаботинський реалізував пенальті — 0:1. Пізніше, після контратаки і передачі Віталія Барановича, Владислав Мокляк подвоїв рахунок — 0:2. Наприкінці другого тайму господарі відіграли один м’яч — 1:2. Але більшого гравці «Стандарту» суперникові не дозволили: відбили атаки «Газовика» і здобули другу виїзну перемогу в сезоні.
Юніори «Стандарту» також перемогли своїх однолітків із Базилевщини з рахунком 1:0.
Наступну зустріч наші команди проведуть 20‑го червня. Вдома «Стандарт» прийматиме футболістів із Решетилівки.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2010, 10:23 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації