Вхід | Реєстрація

Неповнолітній Отелло із Світлогірського

Ледве не шекспірівські пристрасті днями розгорілися у селі Світлогірському. Парубок під час спалаху ревнощів ледве не позбавив життя дівчину.
Давно відомо, що поряд із коханням, цим найсвітлішим людським почуттям, частенько знаходиться місце і чорним ревнощам. А коли вони «підкріплені» алкоголем, то до біди — один крок.
У ніч з 5 на 6 червня на березі Дніпра в селі Світлогірському відпочивали кілька молодіжних компаній. Одна із них складалася з підлітків, майже дітей. Хлопці й дівчата відзначали закінцення 10 класу місцевої школи. Як годиться, для більш повного відчуття грандіозності події, підсилили його алкоголем. Потім усі пішли на дискотеку.
Любов, алкоголь і ревнощі призвели до того, що двоє хлопців почали битися між собою. Одному з учасників рукопашного поєдинку виявилося замало. Він подався додому і взяв там кухонний ніж. Уже маючи зброю, юний Отелло почав вистежувати свого суперника. У цей час по нічній вулиці йшла інша молода пара. Раптово із кущів до них вибіг незнайомець і вдарив дівчину ножем у груди. А потім кинувся навтьоки. На крик вибігли місцеві жителі. Вони догнали порушника, схопили його і зачинили в сараї. Одночасно люди викликали на місце події дільничного інспектора міліції Віктора Тимцуника. Під час опитування стало зрозуміло, що ревнивець у пориві гніву та під дією алкоголю напав на незнайому дівчину. Переплутав, з ким не буває. На щастя, ніж не завдав смертельної травми і дівчина знаходиться на лікуванні у Кобеляцькій ЦРЛ. А відносно «Отелло» вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2010, 11:31 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації