Вхід | Реєстрація

Працівникам Кобеляцького комбікормового заводу обіцяють 400 тисяч

Працівникам Кобеляцького комбікормового заводу  обіцяють 400 тисяч
Близько місяця тому «ЕХО» повідомляло про те, що при розділі майна Кобеляцького комбікормового заводу його власники «забули» про трудовий колектив. Зараз люди вимагають відновлення справедливості. Їм обіцяють 400 тисяч замість 648‑ми. І лише обіцяють.
«Ось, у нас все готово, всі документи зібрані, — показує стос папок завідуюча лабораторією комбікормового Ольга Калішенко. — Справа за малим — за грошима. Ольга Григорівна очолює комісію по врегулюванню майнових питань колишніх працівників Кобеляцького міжгосподарського комбікормового заводу. Вона вже провела кілька зборів, знайшла всі необхідні документи, протоколи, рішення та інші папери. На одному із зібрань трудовий колектив вирішив відмовитися від отримання сертифікатів на майно підприємства. Вирішили одразу взяти гроші. Після численних перевірок стало зрозуміло, що на грошове відшкодування за майно претендують 42 чоловіки. У разі, якщо колишній і сьогоднішній власники заводу, а це «Український фондовий союз» і холдинг «Астарта-Київ», виконають свої обіцянки, то працівники підприємства отримають від 1500 до 17 тисяч гривень. Загальна сума виплати становитиме 400 тисяч гривень. За словами Ольги Калішенко, представники «Астарти» заявили про готовність у будь-який момент виплатити 200 тисяч. А ось уповноважених від «Українського фондового союзу» нині доводиться розшукувати. Вони поки що навіть не декларували свою готовність виплатити гроші трудовому колективу.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2010, 11:32 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації