Вхід | Реєстрація

3 липня в Кобеляках бігатимуть, співатимуть і відкриватимуть пам’ятники

3 липня у Кобеляках відзначатимуть День міста. Як завжди, до вже традиційних святкових заходів додаватимуться нові, небачені кобелячанами.
Любителі спорту першими почнуть відзначати День міста. Уже з восьмої години ранку розпочнуться футбольні поєдинки в рамках традиційного турніру з міні-футболу. Вони відбудуться на майданчиках районного стадіону та в парку мені Богдана Хмельницького. Там же, в парку, гратимуть волейболісти і визначатимуть кращих шахістів, шашкістів і картярів міста.
Коли ж спаде липнева спека, на старт вийдуть легкоатлети. О 17-ій годині вони візьмуть участь у пробігу по вулиці Шевченка. Десь над ними, на висоті площі Перемоги, демонструватимуть силу своїх біцепсів і тріцепсів борці на руку та гирьовики.
Між іншим, у цьому році спортивна частина свята розшириться. Це вже стало доброю традицією — кожного року додавати до неї один вид спорту. Цього разу вперше вийдуть на старт велосипедисти. Вони візьмуть участь у велопробігу по вулицях міста. Очолить велопробіг пропагандист здорового способу життя та збереження довкілля Ігор Лашко. Старт велопробігу «Чисте повітря» призначений на 10.30.
Якраз на початку липня до Кобеляк прибуде делегація з німецького міста-побратима Зінгена. О 10-ій годині ранку члени іноземної делегації разом із владою міста та району і представниками громадськості відкриють пам’ятний знак на честь дружби міст-побратимів. Урочиста акція відбудеться на вулиці Касьяна.
Ближче до вечора, о 18.30, повноправними господарями центральної вулиці Шевченка стануть мотоциклісти. Вони покажуть кобелячанам та гостям міста свою майстерність керування «сталевими конями» і візьмуть участь у змаганнях на швидкість.
А о 19-ій на площі Перемоги розпочнеться святковий гала-концерт, який завершиться фейєрверком. Головний спонсор свята Андрій Терніков (ТОВ «Зоря») обіцяє привезти до Кобеляк кількох «зірок» естради.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2010, 11:39 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації