Вхід | Реєстрація

На дорогах Кобеляччини заборонили рух вантажного транспорту

Шалена спека призвела до проблем не лише на полях та із здоров’ям людей. Почав буквально плавитися і асфальт на автодорогах Кобеляччини.
Під натиском сонця та багатотонних фур деякі автодороги району почали руйнуватися на очах. При таких темпах знищення вони приречені на загибель ще до осені. І якщо дороги загальнодержавного значення Кобеляцький райавтодор ще ремонтує, то на відновлення другорядних автошляхів не вистачає грошей.
Особливо загрозлива ситуація складається на ділянці дороги від Світлогірського до Кобеляк. По ній везуть продукцію, добуту на гранкар’єрі у придніпровському селі. І дорога не витримує ваги кількадесятитонних «МАНів» та інших «іномарок».
Проблемі збереження доріг району і було присвячене засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 12 червня в Кобеляцькій райдержадміністрації. У роботі комісії взяли участь фахівці райавтодору, ДАІ та кілька сільських голів.
Було прийняте рішення тимчасово заборонити рух вантажних автомобілів вагою понад 15 тонн на дорозі Селещина-Нехвороща-Лівобережна Сокілка-Світлогірське. Заборонні знаки встановлені в районі сіл Красне, Вільховатка, Дашківка, Радянське, Підгора, Мотрине та Колісники (Комендантівська сільська рада). Обмеження введене з 12 червня. Протягом якого терміну  воно діятиме — наразі невідомо. Швидше за все, обмеження знімуть з початком жнивної пори.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2010, 11:53 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації