Вхід | Реєстрація

У Анатолія Таранушича з’явились два заступники

У понеділок на апаратній нараді в РДА були представлені два заступники голови райдержадміністрації Анатолія Таранушича. Ними стали досить відомі у Кобеляцькому районі люди.
Першим заступником голови Кобеляцької РДА став Михайло Рудич. Микола Шабалтій призначений на посаду заступника. Якщо Микола Павлович людина у коридорах виконавчої влади своя, поскільки багато років пропрацював в апараті РДА на різних посадах, то для Михайла Олександровича більш звичною є робота у бізнес-структурах. Нижче ми представимо двох нових посадовців більш детально.

Шабалтій Микола Павлович.
Народився 20 червня 1964 року в селі Коломак Решетилівського району Полтавської області. Має дві вищі освіти. Трудову діяльність розпочав у 1985 році учителем історії та географії Перегонівської восьмирічної школи Кобеляцького району.
Більше 20 років пропрацював у органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування. Останнім часом займав посаду директора Кобеляцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Полтавської обласної ради.
Член Партії Регіонів. Одружений, має сина та доньку.

Рудич Михайло Олександрович.

Народився 2 березня 1974 року у селищі Царичанка Дніпропетровської області. Має дві вищі освіти. Трудову діяльність розпочав у 1974 році зоотехніком КСП імені Леніна Царичанського району. Останні роки займав різні посади на підприємствах харчової промисловості, таких як «Шишацький сирзавод», «Білицький молочно-консервний комбінат», «Лозівський молочний завод».
Позапартійний. Депутат Білицької селищної ради. Одружений, має доньку.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2010, 12:24 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації