Вхід | Реєстрація

Кримінальна хроніка Новосанжарщини

25 жовтня до Новосанжарського райвідділу міліції надійшло повідомлення від громадянки К., жительки села Руденківка про те, що з її господарства невідомі вночі викрали 10 курей. На місце виїхала слідчо-оперативна група новосанжарських правоохоронців і за деякий час особу крадія було встановлено. Крадіжку скоїв раніше не судимий односелець потерпілої В., 1972 року народження. Вирішується питання про порушення проти чоловіка кримінальної справи за частиною 1 статті 185 КК України.

***

19 жовтня до міліції звернулася жителька Кунцевого. Вона повідомила, що з її будинку невідомі особи вкрали аудіомагнітофон та електропаяльник. Коли правоохоронці виїхали на місце події, то досить швидко відновили картину подій.
Як з’ясувалося, напередодні син потерпілої разом із його знайомим громадянином С., 1986 року народження, розпивали в будинку спиртні напої. Коли господар добряче сп’янів, гість вирішив піти. Але залишати будинок з порожніми руками йому не хотілось, тому і прихопив із собою магнітофон та паяльник. Міліціонери затримали С. та порушили проти нього кримінальну справу за частиною 2 статті 185 КК України.
***
Того ж таки 19 жовтня до райвідділу міліції звернулася одна з жительок селища Нові Санжари. Вона повідомила, що у магазині «Санжари-меблі» по вулиці Леніна розбите одне з вікон. На місце виїхала оперативна група. При огляді приміщення магазину міліціонери встановили, що невідомі особи викрали меблеву фурнітуру та столярні інструменти на суму понад тисячу гривень. Провівши розслідування, правоохоронці вийшли на крадіїв. Ними виявилися два неповнолітні жителі селища — юнаки, 1994 року народження. Підлітків затримали, проти них порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Запобіжним заходом до них обрано підписку про невиїзд. До речі, міліціонери зазначають, що крадіжки могло б і не статися, якби магазин був обладнаний сигналізацією, або охоронявся. Однак власники, схоже, вирішили на цьому зекономити. І їх майно стало легкою здобиччю нехай і малолітніх, але вже злочинців.

Автор: Володимир Паршевлюк, кореспондент газети «ЕХО» в Новосанжарському районі, тел. (099)956‑02‑08.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 листопада 2009, 10:15 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації