Вхід | Реєстрація

У Київській райраді міста Полтави не підтримують депутатські запити

На неналежне ставлення депутатського корпусу Київської районної в м.Полтаві ради до депутатських запитів звернула увагу учасників засідання „круглого столу” „Конституція України – Основний Закон держави чи декларація про наміри?”, яке відбулося 24 червня, депутат цієї ради, голова Київської районної в м.Полтаві організації Української народної партії Віра МАСЛАК.
„За всю депутатську каденцію я пам’ятаю лише один випадок, коли депутати проголосували за направлення депутатського запиту”, - сказала вона.
Три запити, підготовлені Вірою МАСЛАК, були проігноровані райрадою. Вона піддала критиці керівництво ради, яке, за її словами, налаштовує депутатів, аби вони писали депутатські звернення, а не запити. „Проте, - говорить В.МАСЛАК, - запит, підтриманий більшістю депутатів у сесійній залі, дієвіший, ніж просте звернення”.
Вона навела приклад рівненських колег, із якими нещодавно спілкувалася під час відзначення річниці Берестецької битви: там питання про депутатські запити розглядаються на сесіях у першу чергу.
Віра МАСЛАК наголосила, що „якщо депутат готує запит, значить, до нього із своїми проблемами звернулися виборці, а отже, райрада повинна працювати для тих, хто її обирав”.

Автор: Настя ТОПОЛЯ, прес-служба УНП


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 червня 2010, 09:50 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації