Вхід | Реєстрація

Як ви ставитеся? Чи вірите їй?

Наталія МАРЧУК, Базилівщина:
— Крім негативу, реклама більше нічого не викликає. Не раз говорили вдома, що було б добре, коли для реклами був би відведений час. Хто захотів подивитися — увімкнув би телевізор і дивився. А так переривають передачу і це страшне дратує. Відразу хочеться встати і вийти, або виключити телевізор. Вважаю, що якісний продукт реклами не потребує. Він і так користується попитом. Одного разу купила розрекламовані ліки. Не те що не допомогло, а навіть гірше стало.
Можливо, підробка, а може ліки такі. Зараз дуже модно писати на продуктах «Без ГМО». Для чого це? Нещодавно була на семінарі в Полтавському педуніверситеті, де дізналася, що генно-модифіковані продукти ні шкідливі, ні корисні. Просто зробили з цього проблему. Думаю, що будь-яка реклама — це спосіб викачування грошей.

Григорій ШЕПЕЛЕНКО, Новий Тагамлик:
— Та дивлюся, хоч і надоїдає. А куди ж від неї дінешся? Хоч би показували не одне і те ж. А то вже напам’ять все знаєш. Люблю новини дивитися, так уже і туди рекламу впхнули. Чого її не показувати окремо і не переривати передачу. Буває, поки рекламу передивишся, забудеш, про що і кіно було. А от внук любить її дивитися. Що там для нього інтересного?

Тетяна ПАЛІЇВЕЦЬ, Машівка:
— Реклама потрібна, однозначно. Тільки в міру. Дійсно, півгодини реклами через кожні півгодини ефірного часу — це занадто. Просто роздратовує. Особливо, в дитячих передачах. От там вона дійсно не потрібна. В чому її користь? Бо з реклами ми дізнаємося про новинки, товари, послуги. Сама користувалася розрекламованими товарами, наприклад, косметикою. Задоволена, хоча очікувала кращого результату.

Ніна НОВОХАТЬКО, Машівка:
— Реклама повинна бути, але не нав’язлива і, як кажуть, розумна. Хіба можна рекламувати ліки? Це ж злочин! Лікарські препарати повинен назначати лікар індивідуально кожному пацієнту. Що підходить одному — для іншого хворого категорично заборонено. А так лікуємося з реклами і самі губимо своє здоров’я. Знаю випадок, коли чоловік виписав розрекламовані ліки аж із Києва, заплатив за них 2 тисячі гривень… Не від одного чула, що якби не ті «чудодійні» ліки, живий би ще був чоловік. А так…
Дуже проти реклами алкогольних та тютюнових виробів. Хіба можна заробляти гроші на чужому горі і здоров’ї? Не скажу, що реклама не потрібна, але не така, яку ми зараз бачимо по всіх каналах.

Тетяна МАГДЕЯН, Селещина:
— Покажіть мені людину, якій би подобалася реклама! Вона вже в печінках. Дивишся кіно і на самому цікавому раз — і перервали. Хоча чого гріха таїти, сама купляю той пральний порошок, який бачила в рекламі. Та й по торгівлі помітила, що купують більше розрекламовані товари. Наприклад, продукти фірми «Торчин». Якщо не слухати сторонніх, то рекламі наче й довіряєш. А як послухаєш — то рекламують той товар, який нікому не потрібен. А взагалі, зараз нікому і нічому вірити не можна. Як кажуть, довіряй, але й перевіряй.

Автор: Валентина ПАТИК, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 червня 2010, 15:14 | Машівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації