Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «саша ставицький»

Коментарі користувача
1 ... 4 5 6 7 8 9 10
невже не наїлися?Ви скоро і людей , як захворів , так і під "расстрел".Правда скоро і стріляти не прийдеться , самі з реформами в медицині окалубляться. Давай реформи !!!!!!!!!
А взагалі то розмова в матеріалі про знищення української природи і тупості чиновників , які вважають , що лісосмуги можна рубати , як кому заманеться.
11.Гай Фокс
« бо фашизму в Україні просто немає. »

А як назвати , коли людей кидають у сміттєві баки і накривають кришкою , коли ти висловився не на користь нинішнього чиновника , і ти вже рука кремля , зрадник іт.д.?Уже навіть почали стріляти ..... .
Іде планомірне винищення українців. Американська модель медицини в Україні зовсім неприйнятна.А це безглузде нововведення взагалі є абсурдом. Сходіть зараз до сімейного лікаря.Це покищо диспетчер , який направляє до спеціалізованого лікаря , А ДАЛІ?а ЩО РОБИТИМУТЬ СЕЛЯНИ? аБСУРД.
Звичайно , так робити не можна , але виникає питання , чому журналісти так взялися за Копельця , і жодної публікації не було про землю , коли Ісип з Галушкою писали фіктивні протоколи , за які ніхто і ніколи не голосував. Чи знають журналісти , скільки в Ісипа і його сімї прихватизовано земельки ? Як Ісипу дарувались квартири і ін.?Скільки роздано землі за гроші , які розійшлися по карманах. Правоохоронцям давно потрібно зробити ревізію по Кобеляках і буде дуже багато цікавого.
Судячи з коментарів , тут сама культура.Який керівник культури в районі , такі і коментарі,Очевидно рильце в пушку , коли тут виправдовується.А взагалі , яка влада - така і культура.
А те , що з маркету несуть повні сумки продуктів - велика брехня , хіба Река носить повні сумки , остальні напів голодні.
Читаючи написане , виходить , що і росіян репресували , переселяючи на Донбас.Ну а нардеп Реука перевтілитьсЯ під любу владу- чоловік-хамелеон.
В Україні ветеринарам не залишилось тварин для лікування і їх тепер назвали держспоживслужбою.Добють диких свиней _ свійських скоро не залишиться , бо невигідно утримувати , і споживслужба буде контролювати Польське , чи бразильське мясо.Скільки в нас лдурних , непотрібних органів - не злічити.Зараз чиновники хоч на дурку наїдяться дичини , битимуть без ліцензій і все підряд , що ворушиться.
Не можу зрозуміти , для чого така паніка ?Із повідомлень в ЗМІ африканська чума не несе ніякої загрози людям.Від цього може гинути тільки поголівя свиней , то яка необхідність знищувати самим живих і здорових свиней?Можливо встановити контроль , і не викидати загинувших свиней в лісополоси ?
саша ставицький 26 листопада 2016, 08:59 На тему: То хто за це відповідає?...
Це і не дивно , обкрадають всюди .Написане може бути підставою для проведення перевірок по магазинах , але чи зреагують на це ті , хто повинен захищати права споживачів - питання.
Можна збирати гілля по Кобеляках і безоплатно , адже вандали стовбури позабирали на продаж , а гілля валяється.
Ми щасливі !!!!!!!!!!!!!!!!
В основному все сказано правильно , але не можу погодитись із тим , що потрібно комусь давати гроші , щоб відмовився від голосування.Перш за все потрібно внести зміни до закону про вибори і відмінити будь-які застави , адже застави можуть вносити в остовному нахаби і жуліки , а чесна розумна людина не може пробитись до списку кандидатів.Порозганяти оті всі фіктивні партії , які фактично існують на папері .Не допускати до виборів кандидатів , які пройшли членство у всих партіях - таких багато і в Кобеляках , ну і т д
Це тому , що у владі тупі бездарі , які способні тільки красти.
Де тыльки не працював Толя Потетій , а як попав у судді - це взагалі загадка.Обнагліли що поліцейські, що судді. Як тільки зухвало веде себе цей голова суду . Не діють закони в Україні.
І закінчиться це досудове слідство нічим , як і багато інших розслідувань відносно чиновників.Скільки тут уже було подібних повідомлень , але поки що жодне з них не закінчилось покаранням хабарників.
Кобелячани вирішують світові проблеми , а на те , що дома твориться , наплювать.Все в українському стилі - кожний укераїнець- гетьман і самий наймудріший , тому до такого і домудрилися.
А що буде з пенсіонерами , в яких пенсії піднімуться на 10% , а ціни виростуть вдвічі?
Явний ідіотизм.То їм свині воняють , то позбігалися хапонути на дуриху.
Явний
Про які екологічні служби мова? Їх немає.Вчора проїхав кОБЕЛЯКАМИ .цІ ВАНДАЛИ крім памятників , валять всплошну дерева.Де не їдеш - купи хмизу , сміття.На території бувшої сільгосптехніки лишились купи хмизу та чагарники з амброзії та порослі від пеньків.Ніякої екології для цих вандалів немає.
7.кобелячанин
« А саша ставицький ще має шанс порозумнішати та чи скористається ним? Мабуть навряд. Стане з часом»

Він уже скористався , думає своєю головою , а не чужою , як ти , живе і хоче жити , як нормальна людина , а не так , як ти перетворив себе в раба , а ще щось триндиш про Європу.Бути холуйом - це твоє.
2.Чудо Юдо
«Я на дровах вперше перезимував минулу зиму і у мене вийшло це значно дешевше і значно тепліше, ніж позаминулу на газу»

Яку лісополосу звалив?По Кобеляках лишились після дерев чагарники та амброзія.Якщо дрова на дурку , то дійсно дешевше.
І де ж ти такий розумний взявся ?Такі , як ти повирізали вже всі лісополоси , щоб топити дровами , поки це було на дурку , а що далі.Ти хоч знаєш , що скоро куб дров буде коштувати дорожче за газ.Наша влада скоро буде прогпонувати українцям жити в печерах , будуть агітувати , що в печері краще , то ти давай туди першим. Правда самі живуть у будинках по 500 квадрат.
1 ... 4 5 6 7 8 9 10
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації