Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «микола козак»

Коментарі користувача
1 ... 29 30 31 32 33 34 35
микола козак 15 грудня 2017, 20:58 На тему: А що буде?...
24.don
«Ти звичайне бидло,»

Це ти так про себе ?Тобі вже давно потрібно лікуватись , Н.Санжари недалеко ж від Полтави.Ти просто терміново звернись на Шведську , я думаю , що там і досі лічать таких , як ти .А може медреформа , та вже закрили , тоді потрібно в Дніпро на Ігрень.
микола козак 15 грудня 2017, 16:45 На тему: А що буде?...
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
17.don
«я просто розповів правду»

Ти просто гімно-ідіот.А взагалі просто дурко.
Адмін , не спіши видалять.
микола козак 15 грудня 2017, 11:28 На тему: А що буде?...
5.земеля
« но где же хотя бы наше самолюбие?
Додати коме»

Осталась тільки гудність після революції гідності
микола козак 15 грудня 2017, 09:53 На тему: А що буде?...
Автор більш за все звалився з неба.Ніхто нічого в Україні не обдумує , саме тому ми живемо , як живемо , не живемо , а виживаємо.Автор очевидно не дарсма ставить в приклад Ізраіль.
Будуть видаляти , перестануть писати , а перестануть писати , перестануть цікавитись цією бульварною газеткою.В ній практично немає нічого цікавого , а пишуть багато щоб якось витратити час.Довели ціну до 10 грн , думаю небагато буде покупців , не допоможе і електронна версія , за яку вони збираються обдирати людей.Не варта ця мішура 5грн.А коментувати я особисто припиняю , як і читати це сміття.
микола козак 12 грудня 2017, 08:27 На тему: А вони сараї будують...
14.КАМаз
«А було все з освітленням нормальним, а зараз ставлять лампочки які ні...а не світять!!!! »

А чому піднімаєте питання про малопотужні лампочки , а не піднімаєте питання , що тарифи на електроенергію вже захмарні для нас , а за велику лампочку і платити багато треба.В Київ протестувати проти скажених тарифів .А ви воюєте з Копельцем в угоду тим , хто рветься до корита.
микола козак 11 грудня 2017, 21:40 На тему: А вони сараї будують...
6.КАМаз
«. А за освітлення в точку, на вулицях при заміні на «копильцівську» лампочку стало темно.»

А було і зовсім без освітлення , то нічого ночами шлятись , на роботу в нічну зараз ніхто не ходить , а по кабаках можна і по темному. А конюшню що ви пропонуєте - спалити ?.За турмаршрути пишите , що нема як доїхати . а під другою статейкою один розказує , що в нас уже дороги рівні , кому вірити ?
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
3.don
«відбудова України після занедбання під час СССР. Спочатку »

В СРСР Україна була однією з самих індустріально розвинутих крваїн з розвинутим сільгоспвиробництвом.Захватили владу придурки і Україна скотилася до самих убогих в світі.Нас перестали поважати навіть Африканські племена.Такі , як ти знищать цю згорьовану Україну , бо вам потрібні інвестиції , ждите , що хтось за вас працюватиме .Прийдеться носить і мить горшки після поляків.
41.don
«ну вам дівчатам ще можна пообсуждати чоловіче хазяйство, а от козачок той мабуть голубий, що моїм ху зацікавився»

Та точно не голубий , а зелений , от тільки чи можна оте твоє назвати так , як ти називаєш , чи може це прищик і нема чим цікавитись ?
микола козак 8 грудня 2017, 11:12 На тему: А вони сараї будують...
І козі зрозуміло , що Філоненко з трусів вискакує , щоб згудити Копельця , адже всі очікують , що будуть вибори в місцеву недолугу громаду і туди потрібно протягти Кобеляцьку мафію , вічних , потомствєнних руководітєлєй.А конюшню також треба комусь доглядати.
1.don
«Це справжній грабьож. За до платити 5 гривень? ця туфта від Писак і 50 коп не коштує, тут коментарі більш цікавіші »

Ти афішував , Що Філон платитиме по 600грн в день , а йому ж десь потрібно брати ті гроші , от і читай туфту за гроші.Ти ж олігарх і що для тебе ті 5грн.
34.don
«з неї така богиня, як з мого х молоток
»

Видать твій молоток уже на половину шостої і ти всими силами пробуєш це спростувати , от і кидаєшся на жінку.Друже - це природа і нічого вже не зміниш , заспокойся і змирись.
27.don
«
Друже, та ти не хвилюйся так. »

Я то дуже і не хвилююсь , от тільки дивує , що ти до богині місяця не рівно дихаєш.Ти закоханий? То тоді ж потрібно якусь повагу мати , а то верзеш всякі дурниці , уявив себе олігархом , спустись на землю , а то станеш ЗЕВСОМ.
19.don
«друже, суддів з 400 тисячами з/п одиниці, а таких, як прості роботяги з з/п 3500-5000 тис. - мільйони. тут гомельдрєв вірно написав що потрібно розмовляти про з/п, які отримують більшість населення і їх аналізувати
»
Ти чи зовсім , чи прикидаєшся ?Коли один суддя отримує за 100 таких , як ти , а суддів таких зовсім не мало , та плюс прокурори і інша всяка всячина , то середнє по Україні може і буде те , що Гройсмани пропагують.А відносно того , що ти хизуєшся , який ти свідомий і багатий , то заспокойся , ти жебрак такий , як і всі українці.Може на базарі щось і наспекулював , але то ненадовго.І не посилай нікого в найми , бо невідомо , чи тобі не прийдеться наймитувати , якщо ти вже не наймитуїш.
5.don
«Вставит»

5.don
«Прем"єр звітує про 7400 грн
»

Ну якщо в судді 400тис грн , а в Селени 4тис грн , то середня в них буде 202тис грн.От тільки що Селена зможе купити на свою середню -питання ????????
32.Ltava
«Тому і радієте Ви "хоч шось " , а хочу щоб за мої гроші ( податки ) не " хоч шось " а те що мені потрібно - дороги , водогон»

Думаю , що твоїх грошей на все відразу не вистачить , а як порахувати скільки ухиляються від сплати податків ...... , а потім ти чогось не звертаєш уваги , що таки Кобеляцька мафія чинить великий супротив , я ніколи не міг повірити , що тут такі клани , які підминають під себе все , а як не підімнуть , то поступово будуть знищувати.Думаю ти ж бачиш , що дехто вже проводить виборчу компанію.До речі дорога через кладовище і огорожа також потрібні , при нинішній владі нас скоро всих туди звезуть.
18.Ltava
«:)) От ви раби, вам би все до панів ходити та просити . :)) Одна радість спостерігати як у тераріумі за вами»

Ви пане прикидаєтесь , чи справді ..... .Саме ті дами повинні організувати для людей і дітей свято , вони за це отримують заробітну плату , а не за те , що гудять міського голову перед Решетилом , який керував і розвалював район.Я не є прихильником Копельця , але дивлюся , що на відміну від попєрєдніка , хоч щось , але робить , при дуже великому протистоянні.Оті Галушки продовжують бойкотувати все , де тільки можна і оце свіжий приклад.Я не буду вам розповідати про євреїв і яку роль грають Кобеляцькі бвариги в світовій політиці , а отих , що керують культурою в районі і в Кобеляках потрібно заставити працювати , вони бач з боку спостерігвають , що Копелець організує їм свЯткування , натопить у будинку культури.Районна влада повинна також зробити висновки і спитати , чим займаються ті дами.
Подивився я оте відео і скажу , що це відкрита травля Копельця .Одне можна сказати , що отих керівників культури , які так лагідно розповідають , треба гнати з культури в три шиї.Саме вони повинні організовувати свята для громадян і дітей , а не Копилець.Вони повинні йти і просити Копельця , а не він їх.Сором.Ганьба Вам пане Решетило.
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Ідіот писав цю дурню .Ці злочинці знищують народ , а ми сміємося.Весело ...........
Тих , хто краде мільйони ні штрафують , ні на роботи не відправляють, А суільки та керуюча магазином вкрала в людей?
Боже ,як усе запущено .Як же можна вирішувати глобальні проблеми , коли не вирішується елементарне.Можна приводити цитати Монтян , можна цитувати давньоримських філософів , можна вкидати посилання на ролики з ЮТУБ , можна винитми у всьому євреїв , але коли люди ліняться почитати закони , а виставляють себе свідомими , це катастрофа , повна деградація суспільства.
Я дивлюся так тут усі вирішують більш глобальні проблеми , а те , що стосується кожного по боку.Коли обсуждають вибори в США , то коментаторів греблю гати , і дони і лтави і кого тільки немає , а отакі питання зась.Взяли б не полінувалися і відправили б листи на електронну почту НКРЕКП з питанням , щоб хоч розяснення надали , цеь ж так просто , один ьіс сидите за компютером в ігри граєте , то хоч трохи проявіть себе.
10.Адекватник
«Тепер вони вивели ТО із тарифу і, поклали відповідальність за техобслуовування на споживача, і укладають на це додаткові договора. При цьому ві»

А коли ТО виводилось ыз тапифу?Справа в тім , що немає документу , поякому ТО покладається на споживача.Є написано , що споживач забезпечує умови для ТО , тобто дозволяє доступ до обєктів газопостачання.
1 ... 29 30 31 32 33 34 35
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації