Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Vlada82»

Коментарі користувача
1 2 3 4 5 6 7
Vlada82 9 березня 2018, 10:31 На тему: Фальшиве свято...
Шановний Правдоруб, не хотіла з вами вступати в дискусію, але дуже правильне і болюче питання ви підняли. Візразу скажу: моя думка суб"єктивна, бо я народилася у 1982-му році й не дуже пам"ятаю радянську систему. Але є в мене родич, який все життя працював у Полтаві на заводі й був комуністом. Так от ми з ним теж часто говоримо на цю тему: ДЕ ВІН БУВ, коли завод зупинили і почали вирізати станки? Чому його покоління дозволило роздерибанювати країну? Він довго мені пояснював, тут одним реченням всього не передаси. Річ у тім, шо рядові комуністи вірили, шо незалежність принесе добробут і чесно трудилися до останнього, їм даже в голову не приходило, шо можна податися в підприємці, спекулювати і когось дурити чи взагалі безнаказано грабувати країну. Та й вік у них був уже не той, шоб злодюг ловити. І повноважень на те ніяких. Для цього були правоохоронні органи, але їх поставили в такі умови, шо самі побиралися. Бензину не було шоб з райвідділку виїхати. Країну роздерибанили партійні функціонери, але звинувачувати в тому рядових людей безглуздо. От ви сьогодні шо робите, аби при владі не було таких брехунів, як Порошенко, Тимошенко, Гройсман і всіх отих 450 клоунів, шо сидять на печерських пагорбах під головним куполом цирку? І місцевих повно, які мільйони декларують. Вірите шо вони їх чесно заробили? А шо від вас залежить? Від мене точно нічого не залежить, хіба подискутувати отут. Чотири роки тому не лінилася виходити на віче, і толку? Яку владу привів майдан? Ще брехливішу й ненажерливішу. На мій погляд ви дуже спрощено підходите до цієї проблеми.
56.Pravdorub
«Що ви зробили коли ваш сусід чи кум йшов і тягнув усе додому?»

А шо, треба було донос строчити? І не завжди так відкрито все розтягували, як ви вважаєте. Згадайте різні МММ, фінансові піраміди, липові сертифікати й інші схеми. Все йшло згори, як і тепер, на місцях такі питання не вирішувались і в нас ніхто ні про що не питав. Тож змушена погодитися з позицією Адекватова і Миколи Козака.
26.Maks75
«и не обижайтесь на Селену, просто игнорируйте ее»

Та я й не ображаюсь, мені тільки цікаво шо людина так упевнена у своїй правоті, а нав"язлива ідея кажись параноєю зветься. Надалі спробую прислухатися до вашої поради. Дякую за поздоровлення!
23.Selena2017
«Це все витівки "пана Влада", який не знає вже як дошкулити районній владі та всім іншим, від кого залежало його колишнє благополуччя.»

Це вже зовсім інтересно, коли про себе дізнаєшся шось таке, чого ніколи не було. Давно казала, шо у "римської богині Селени" точно вавка в голові, манія величі - річ небезпечна, особливо для оточуючих. Дякувати Богу, ніколи жодного стосунку до районної ради я не мала і ніколи від жодної ради моє благополуччя не залежало. Проте свого ставлення до нинішньої влади (і районної і селищної) не приховувала і мабуть вже не буду ховатися. Бо й захищатися мені, власне, немає від кого, крім вас із вашою хворобливою уявою ніхто на мене не нападає. Мені самій цікаво кого ви уявляєте за моїм ніком, хоча можете це залишити при собі або розказати лікарям.
Vlada82 7 березня 2018, 14:40 На тему: Фальшиве свято...
3.Adekvatov
«за легендарну Радянську армію, яка здобула перемогу у Великій Вітчизняній війні і звільнила від фашизму не лише народи СРСР, а й країни невдячної Європи. В цій армії служили більшість наших батьків і дідів і ми самі, хто постарше.»

Тут знову хочу висловити солідарність з Adekvatovим, бо мій батько все життя в цей день святкував не перемогу чи поразку під Псковом (про цю подію він мабуть і не чув), а день Радянської Армії, в якій він служив 3 роки, а мій дід спочатку 5 років служив строкову в Севастополі на флоті, потім ще 5 років там же воював під час Другої світової, тобто 10 років життя віддав службі у Військово-морському флоті СРСР. І коли 23 лютого ми щороку піднімаємо чарки, згадуємо і діда (батька), і двох його братів, які загинули на фронті у 1943-му. Батько завжди виймає свій парадний кітель, у якому прийшов "на дембель" з погонами «СА» (советская армия). То були роки його молодості. А якісь сци..ни будуть тепер мені розказувати, чи маю я моральне право поздоровляти чоловічу половину своєї сім"ї в цей день. Скільки ж вірусу в мізки «свідомих» напустив Вятрович! І ніяке щеплення не допомагає. Ні, я розумію що 23 лютого - може й не краща дата для уславлення Радянської Армії, але навіщо патякати про це під свято чи після нього?
17.ЛУНА
«это защитный рефлекс»

Та до чого тут защитний рефлекс, коли у Вікіпедії не мною написано: "У римській міфології із Селеною ототожнювалась богиня Луна". А взагналі не ображайтесь, будь ласка, але коли почитати Ваші з Селеною коментарі, то відразу помітно, шо тільки Ви удвох тут всіх наскрізь бачите, по стилю всіх ідентифікуєте, всім діагноз ставите і т.д. Погодьтеся, в цьому Ваша схожість. А щодо защитного рефлексу, то мабуть ось тут він більше проявляється:
20.ЛУНА
«Вася Курица,давай сознавайся,не томи!»
14.ЛУНА
«Уж очень ник подходящий.»

От имени Владислава, если не поняли. Но не чиновница же! :) А взагалі-то не полінилася зазирнути до Вікіпедії. З"ясувала, шо Селена - богиня Місяця у давньогрецькій міфології. Оце, думаю, занесло нашу Селену на хвилі самозакоханості! А тоді читаю далі (увага!): "У римській міфології із Селеною ототожнювалась богиня Луна". Оце приїхали - шо називається! Чи не одна й та сама людина підписується під ніками Селена і Луна? І чи не звідси підозра Селени в тому, шо всі її опоненти тут - це одна людина? Кажуть же, шо дехто схильний до всіх приставляти свою мірку...
9.ЛУНА
«а вашу для сравнения,где можно увидеть?»

Ніде по тій причині, шо мене закон не зобов"язує декларувати доходи.Це говорить про те шо я ніким не керую і НІКОЛИ не мала зарплату з бюджету. Але повірте, шо мої статки дуууже далекі від Рекиних. Ви ж розумієте, шо навіть при офіційній зарплаті нардепа «заробити» за 2 роки понад мільйон - це треба зуміти. Ви вірите шо ці кошти «зароблені» чесно? Я - ні.
8.Selena2017
«Добра справа - архів. Документально підтверджене хамелеонство.»

Давно кажу, шо в Селени ум за розум заскакує, потенційна клієнтка Луни. В чому тут моє хамелеонство? Але марно чекати від Селени детальніших пояснень. Я й тепер не відмовляюсь від того, шо колись писала і від своєї позиції. Пам"ятники типу "мертві з косами" - суто Рекина задумка, він даже губернатора на відкриття гукав. Я щодня «перечіпаюсь» через цей пам"ятник коли йду на базар. Його страшно дітям показувати. Царителі, блін, санжарський. Помню ще пам"ятник на честь полтавської битви з якоюсь птахою нагорі. Треба б двухголового там чіпляти, але видно не знайшовся такий "орел". Щодо пам"ятника Небесній Сотні, то його не Река ставив, а селищна рада вже без нього. А щодо Алеї Слави, то я дійсно його проекту НЕ БАЧИЛА, хотя в статті написано, шо його в якійсь газеті подавали. Я так розумію шо 100 тисяч - це була тільки перша сума, передбачена на Алею. А не збудували її тому, шо це була не Рекина задумка, а райради. Свою він точно втілив би в граніт, а райрадівську загальмував. В чому тут у мене протиріччя? Є такі люди, які не терплять біля себе розумніших, успішніших керівників, Река з Селеною належать до цієї категорії, вони зразу стають агресивними. Река обзивав Шовкопляса і Левицького бандюками, а Селена то "тещину спідницю" на когось надіває, то на якесь "болото смердюче" жаліється, то вообще бажає шоб конкуренти всі щезли. Так шо вони з Рекою близькі по натурі й не дивно, коли мені не тільки хамелеонство припише.
Щодо ескізу не знаю, не бачила його, а ось щодо посередників - питання відкрите, бо навряд чи районна рада могла шось самостійно будувати на території селищної ради, вона могла тільки брати участь у фінансуванні цього проекту. А Река поставив палиці в колеса. Щодо БТРів, то Істина мав(ла) на увазі той БТР, який поставили в парку як пам"ятник афганцям. Река теж був проти нього, шоб зайвий раз не піарився в селищі тодішній нардеп Лелюк. Так шо все просто до банальності.
Воно отак усе рано чи пізно вилізе назовні, як шило з лантуха. І заумний вереск таких як Селена, і гопацульки псевдопатріотів типу "хто не скаче той москаль" і всякі інші дурниці. Тільки пізно буде, бо життя швидко минає. Як казав один мудрець, повернути не можна три речі: час, сказане слово і втрачені можливості. Обрали Реку нардепом і вважай профукали 3 роки, за які хтось інший може й собі калитку набив би, але й для Санжар щось путнє зробив би, а Река тільки собі. І нам зостається лише возрадуватися його успіхам.
Короче, Істина (маю на увазі коментатора під цим ніком) виявилася не істиною, а справжньою Брехнею з ознаками підлабузництва.
1.істина
«МИ не повинні втратити шанс і допомогти земляку стати нардепом. У нас обовязково буде Алея Слави , БТР,дороги,водогони. »

Ну і де тепер наші Алея Слави і водогони? Река вже 4-й рік нардеп. Дійсно, кому тепер більше повинно бути соромно? А я пригадую, як Река на якомусь мітингу публічно називав тодішню районну владу бандюками, бо шось там з ним персонально не погодила щодо Алеї Слави.
2.ukr2017
«І кому більше допомогло?»

Скоро почитаємо декларацію Реки і зрозуміємо, кому більше допомогло. Порівняємо Рекині статки і Левицького. І теперішніх районних чиновників, які такими питаннями як Алея Слави уже не переймаються. Свідомі патріоти за тиждень спорудили пам"ятник Небесній Сотні, хотя жоден наш земляк, дякувати Богу, на Майдані в лютому 2014-го не загинув, а ті тисячі санжарців, які загинули у 1941-45 роках, хай тепер спочивають у забутті невдячних онуків. І хто в цьому винен? Супрун і Бульбаха знають відповідь: рука Кремля!
3.Beri Mor
«3. Beri Mor / сьогодні, 10:13»

4.Седой
«101% поддерживаю, больше дать не могу - скидка на французский :)»

Тут як кажуть ні додати ні відняти, приємно мати справу з розумними людьми. Відчуваю, шо в Селени вже сверблять руки написати, як ми всі "поховалися під тещини спідниці" і розсуждаємо тут, хто кому шо винен. А мій чоловік почитав коментар Beri Morа і сказав те саме.
Справді, коли пишуть про інших злочинців, то ніколи не вказують хто з них української чи російської національності. А про євреїв ось написали і зразу ж попали під прес Посилання на nsju.org Хоча шо там написано неправильно?
Vlada82 5 березня 2018, 11:27 На тему: Світанок над Ворсклою. Згадаєм...
19.Selena2017
«З-під тещиної спідниці»

Не розумію, шо означає ваш опус і які пігулки ви вживали перед написанням свого коментаря, але знаю точно, шо вам треба поберегти себе і поспілкуватися з Луною, доки не пізно. Якщо їй буде під силу вам пояснити, шо у Макса75 мабуть є "тещина спідниця", а в жінок може бути тільки свекрушина. Втім, це надто розумні для вас речі, так шо співчуваю.
Vlada82 5 березня 2018, 10:50 На тему: Світанок над Ворсклою. Згадаєм...
Спеціально для таких як Селена (без надії на те, що зрозуміє): я ніколи не відчувала ностальгії за Союзом з його чергами і порожніми полицями в магазинах, та й застала ті часи "на закате", тим більше не жила при Сталіну і про тодішнє життя лише чула від старших, читала в книгах і газетах, іноді щось бачила по телевізору. З огляду на все це багато позицій Адекватника не поділяю і ставлю під сумнів. Однак мені в його коментарях дуже імпонують дві речі. По-перше, він не так часто, як інші, вдається до лайки та образ, по-друге, він завжди аргументує свою позицію хоча б цитатами комусь ненависного Сталіна, а це говорить лиш про те, що чоловік розуміє предмет розмови, вникає в тему і шо він роботи того ж Сталіна читав, на відміну від нас із вами, пані Селено. Тому бажати, щоб хтось звідкись щез, може лиш той, у кого, даруйте, вавка в голові. Так само як і називати чиїсь коментарі "смердючим болотом". А ви не задумувались, шо це «болото» може смердіти тільки вам? То чи варто так узагальнювати? Тільки надалі не пишіть дурниці типу "Vlada82, Adekvatov, Beri Mor, Maks75 і Седой - це одна й та ж людина".
Vlada82 5 березня 2018, 10:35 На тему: Світанок над Ворсклою. Згадаєм...
"Люди добрі, не зачіпайте улюблених Адекватникових тем. Будьмо терпимими до інакшого, адже ніякі аргументи він не сприймає для осмислення, і це з ним до скону" - це цитата з попередніх коментарів Селени. І раптом: "Маю велетенське бажання, щоб цей «мирний» співрозмовник щез із цих сторінок назавжди". Так коли вона буває щирою? Зрештою, які її аргументи не сприймає Адекватник? Вони в неї хоч колись були? Одне словоблудство. Їй би на себе в дзеркало уважніше подивитися, там точно роздвоєння особистості побачить.
Vlada82 5 березня 2018, 10:22 На тему: Світанок над Ворсклою. Згадаєм...
Залиште Селену у спокої, таким людям важко щось довести, вони не вміють аргументувати свої думки і відкидають чужі аргументи - за Селеною це давно помічено. Бо хворі на манію величі ніколи не визнають, що є люди, розумніші за них. Такі вважають, що вони стоять вище за когось і мають право вирішувати, кому бути на цьому сайті, а кому треба щезнути. Їм видається, що хтось хоче їх образити, що вороги розмножилися і оточили їх, що в когось надмірні амбіції і т.д. Селені давно пора проконсультуватися в Луни, але вона цього ніколи не зрозуміє. Однак манія величі - не страшна хвороба для оточуючих, так шо спокійно сприймайте жовч Селени і дайте їй можливість займатися на клавіатурі самовдоволенням, біди ж від того ніякої.
Vlada82 3 березня 2018, 12:47 На тему: Повторне звернення до голови Н...
А з іншого боку, хіба в газети повинні бути якісь хазяї, крім передплатників? Отут і вся біда...
Vlada82 3 березня 2018, 12:43 На тему: Повторне звернення до голови Н...
25.vov
«До 2014 року Зінченко добре памятав хто його хазяї, а після 2014 різко забув... »

Тобто ти визнаєш, шо і до 2014-го, і після - одні й ті самі хазяї. Прозріння - ознака виздоровлення. Але як тоді бути з тим, шо до 2014-го хазяї стояли під голубим прапором, а після переметнулися під красно-білий? З вашої (санжарських майданівців) мовчазної згоди, між іншим. Ви це мовчки проковтнули, а Зінченко почав виступати, от і поплатився. За принципи, так сказать.
Vlada82 3 березня 2018, 11:51 На тему: Повторне звернення до голови Н...
Ще одне. Хтось із вас чекає парламентські слухання щодо стану безпеки журналістів і свободи слова в Україні? Мені цікаво, як у них братиме участь наш Река, який таскав за барки Жаботинського? Висновок один: кого обрали, ті нам порядки й диктують, тож пеняймо на себе.
Vlada82 3 березня 2018, 11:43 На тему: Повторне звернення до голови Н...
Що б вам не розказував Саша Вісич, а при регіоналах такої жахливої ситуації навколо свободи слова і тиску чиновників на ЗМІ не було, все почалося після Майдану. Придивіться і прислухайтесь, весь телерадіоефір та Інтернет криком кричать про цю біду, а влада наче нічого не помічає. Жодного злочину проти журналістів не розслідувано, даже вбивство павла Шеремета. Неугодних редакторів звільняють без суда і слідства, а угодні почуваються комфортно, бо заглядають районним керівникам в рота, а читачам дають пісну профільтровану інформацію. Про це в Санжарах балакають на кожному кроці, а толку?
Vlada82 3 березня 2018, 11:31 На тему: «Надежда» дасть Санжарам півмі...
Як завжди Adekvatovу мій респект, все вірно коментує. Яка гарна була б назва - "Надія", але ж треба тим хазяям заправки догоджати москалям, які живуть в Україні й не можуть вивчити нашу мову. Я б на місці депутатів все-таки поставила б їм умову: змініть назву, тоді буде вам земля, бо не годиться, шоб у Санжарах, вважай в самому серці України, теліпалися на рекламних вивісках такі назви. А Река куди дивиться? Паршевлюк цікавився, хто бенефіціар у цієї компанії? Може агент Кремля "внедряется в нашу территорию, чтобы вредить свидомым украинцам" :)
13.vov
«в нас що голова райради, що голова ОТГ без вищої економічної освіти.»

Як пізно ви це усвідомили! А чим думали тоді, коли пропихали призначення Супруна в це крісло? Коли зібрали мітинг і здійняли галас, тиснули на депутатів, а потім раділи, шо керуватиме районом один із майданівців. Кажись про його освіту і про вміння управляти цілим районом ніхто не згадував. От і вийшло, яка освіта - такий і результат, пеняйте на себе.
Vlada82 1 березня 2018, 12:08 На тему: Для чого нам потрібна історія?...
1.Adekvatov
«Адекватна стаття.»

6.Adekvatov
«А спробуй оце втокмачити свідомим у каструлі. Вони поваляли памятник Леніну, який на їх думку зробив революцію.»

2.Beri Mor
«Адже революції,і минула і теперішня-як під копірку.І»

Мені теж стаття сподобалась, аби не одне "але": хто її написав. Олександр Вісич - один з найактивніших майданівців у Нових Санжарах, удвох з батьком "робили революцію Гідності" й валили пам"ятник Леніну. Тоді про історію і про «копірку» вони не думали, але хаос навели такий, який був і після сумнозвісних подій у жовтні 1917-го. Після чого тоді теж почалася громадянська війна. Тут з двох одне: або Олександр грає на публіку, або в нього настало прозріння. Дуже хочу вірити в другий варіант.
Vlada82 1 березня 2018, 11:36 На тему: Повторне звернення до голови Н...
Якшо Вісичі упевнені, шо в райлікарні є страшні порушення, чому звертаються тільки до Супруна і через "ЕХО Кобеляк"? Варто звернутися до правоохоронців і оприлюднити це звернення у «Світлиці» шоб увесь район знав, але чогось не оприлюднюють. Чому? Я запитувала про це в Олександра Вісича, але він уникає прямої відповіді. Значить, шось тут не так, банальний популізм. Блейфують хлопці.
Vlada82 26 лютого 2018, 15:08 На тему: Творча «трійка»...
Саша Вісич, не ховайся за придуманими ніками, бо шило в мішку не сховаєш. Скажу одне: знаю тебе ще зі школи, ти й тоді не дуже виділявся інтелектом, а тепер чим прагнеш похизуватися? Що всі дегенерати, а ти один з претензіями на інтелектуала? І не повертайся до теми, про яку люди вже тиждень мовчать, не намагайся знову привернути до неї увагу. Якби ти справді був такий розумний, то потрудився б відповісти на всі запитання, поставлені мною, але тобі немає чого сказати. І не ганьби, будь добрий, свого батька. Яблуко хоч і не далеко від яблуні відкочується, але зайвий раз не бути впертим і стримувати емоції тобі не завадить. Як казав Арістотель, кожній людині властиво помилятися, але нікому, крім дурнів, не властиво бути впертим у помилці. А я додам, що тільки дегенерат може когось назвати дегенератом. Тут великого розуму не треба, а ще коли його від природи замало... Вибач, образити я тебе не хотіла.
1 2 3 4 5 6 7
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації