Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Vlada82»

Коментарі користувача
1 ... 2 3 4 5 6 7 8
Шановна Селено, Ви не перестаєте дивувати. По вашому Паршевлюк, Dana77, ukr2017, ЛУНА, KaterinaLebid, Beri Mor, Адекватник, КН17, Ольга Волоська, don, Гнатович, aura4545, Нс777 – це все одна людина. Даруйте, але у Вас хибна уява про реальний стан речей. Легше всього сказати «це якась одна дурочка пише» і махнути на все рукою, і куди важче спробувати розібратися в ситуації і дослухатися до простих людей. Раз пішло таке обговорення, то дозволю собі висловитися. Мої куми працюють в «Чистій криниці» і живуть в Драбинівці, і в силу цього я інколи там буваю. Село справді розцвіло й покращало. А як в інших селах, де владарює Лебедин, я не знаю. Але мені достатньо того, шо самі драбиняни визнають: інші села є своєрідними донорами для Драбинівки. Тобто в рідне село він вкладає по максимуму, в інші – в залежності від свого настрою. Але не це є головною бідою. Тут правильно пишуть, шо коли Лебедин прийшов робити аграрний бізнес, все було по іншому. Дисципліну зробив залізною, і це правильно, тож ніхто не нарікав, бо все було справедливо. Потім йому захотілося більшого, він пішов у владу, даже купив депутатів. Тепер взагалі хоче взяти під контроль не тільки виробничі процеси, а й керувати політичними, диктувати як люди повинні голосувати, кого обирати, як розвивати свої громади і т.д. причому методом тиску і залякувань. Все під тотальним контролем однієї людини, не тільки виробництво. Скажіть по правді, шо цей сир-бор по цій причині. Вас не дивує, шо в Драбинівці 100% проголосували за Зою Короленко і за ВО «Батьківщина»? Таке може бути в нормальному суспільстві? Чи по Вашому це найвищий прояв демократії і ніхто людей до коліна не гнув? Вас не дивує, шо з таким рівнем довіри Зоя через 2 місяці відмовилась працювати? Якої свободи вона хотіла? Тієї шо законом передбачена? Чи може Паршевлюк правильно написав про істинну причину звільнення, як і про Драбинівське царство Лебедина? Вас не дивує, шо всі попередники Зої пішли з цієї посади подібним чином?
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
Замечание принимаю.
Уважаемый Адекватник, если Лебедина и сравнивать со Сталиным, то только в одном: для него так же есть человек – есть проблема, а нет человека – нет и проблемы, а в целом он будто бы за людей и за их благополучие. Но все уже давно убедились, что это просто красивая оболочка. А относительно Катерины, то в действительности пожалеть нужно ее саму. Ну влипла сдуру, это ж видно невооруженным глазом, ник у нее почти один и тот же. Испугавшись решила быстренько исправиться и оправдаться. Любой психолог подтвердит, что невиновные люди так не поступают или поступают не теряя чувства собственного достоинства. А здесь видим ряд несуразиц. Во-первых, Дана действительно не называла ее имени, зачем тогда сколько злобы в ее адрес? А потому что нападение – лучшая защита. Во-вторых, отчего сразу извиняться перед кем-то, не чувствуя за собой никакой вины? В крайнем случае это можно было сделать в их кабинетах, а не публично. Ведь уважение к другому человеку, как и любовь, имеет несколько интимный характер, а здесь нате вам на весь белый свет! Если же выбрала публичную форму, значит все-таки где-то нашкодничала и, узнав себя в зеркале (т.е. в комментариях), спешит упредить, сыграть на легковерных дурачков. И нужно помнить, что именно такие пятолизы быстрее всех и предают. Наверное, уважаемая Луна лучший эксперт в человеческой психологии и сможет что-нибудь добавить, но я уверена, что когда-нибудь не только Катерине будет стыдно за эти извинения, а наверное и ее родственникам, и она не раз пожалеет что такое написала.
Оце поворот! Знайшлася ще один знавець стилю. Яке пафосне в неї п’ятолизання! Мабуть з переляку, що відповідати прийдеться. То пише, шо інтернету немає, то якось же прочитала цей сайт. Нестиковочка... А Лебедин і його свита аж розтанули від такої любові. Я ось тільки не пойняла, де тут про Катерину Лебідь писали. А Дана тепер читабельна, як ніхто.
Vlada82 24 січня 2018, 11:52 На тему: У 2017 році 5 полтавських нард...
Согласна.
Чувствую, боком будет вылать всем весь этот кураж. Мы уже 27 лет куражимся и никак не остановимся. То ли еще будет!
Vlada82 24 січня 2018, 10:29 На тему: У 2017 році 5 полтавських нард...
Кстати, если 190 тыщ разделить на 12 месяцев (учитывая, что Река работал не жалея сил без отпусков), то выходит почти 16 тыщ в месяц. Грубо отбросьте несколько тыщ, которые могут уйти на какие-то налоги (извините, я не бухгалтер и могу ошибаться), то всеравно выходит более 10 «кусков» в месяц. Не хилая квартирка за такие деньги. Не элита, конечно, но всеравно, многие ли позволят себе такую снимать за деньги, добытые горбом и мозолями? А к этому добавьте бесплатные проезды и перелеты наших народных любимцев, их дармовые командировки за границу... А ведь такую компенсацию взяли не только полтавские нардепы, подобных им пруд пруди со всей матушки Родины. Да что голову ломать, поинтересуйтесь, сколько «лимонов» уходит ежегодно на содержание этих дармоедов и всей обслуживающей их свиты под крышей с известной аббревиатурой "ВР". А узнав, не падайте в обморок, лучше грудью лягте на защиту чести и совести этих настоящих мужчин, сумевших правдой (конечно, только правдой!) пробиться туда, где, как говорил сам же Андрей Река, "не просто большие деньги, а оч-чень большие!".
Vlada82 24 січня 2018, 10:20 На тему: У 2017 році 5 полтавських нард...
Да ладно, вы еще соврите, что всем дают компенсацию, кто работает в Полтаве, например. Или по вашему депутаты больше пользы приносят, нежели какой-нибудь работяга, вытягивающий нашу экономику со дна? Ему скудной зарплаты на все должно хватать, а депутатскую следует добавлять разными компенсациями. Не удивлюсь, если им доплачивают и за пропитание в ресторанах. Ну правда, не в студенчнеских же столовках кормиться нашим истинно народным, а ресторанная еда ох как недешовая!Просто нужно совесть иметь и не принимать подобных законов и правил для себя любимых, тогда и не будет соблазна "брать или не брать" компенсацию, на которую сбрасывается весь полунищий народ. Денежки то бюджетные! Или вы не согласны с моими аргументами? Ведь неспроста родился анекдот о том, что депутаты у нас - слуги народа, только слуги почему-то живут намного лучше своих хозяев. И в чем я, кстати, соврала? Лично мне подобные компенсации не полагаются, да и не нужны мне подачки "за красивые глаза" или за депутатский значок, а Река таковую уже прикарманил, это совершившийся факт.
Vlada82 23 січня 2018, 19:59 На тему: У 2017 році 5 полтавських нард...
А шо тим депутатам? Як у тій пісні:
"Мы не сеем и не пашем,
Мы не косим и не жнем,
Вообще мы не е...шем,
Чемодан с деньгами ждем".
І Река наш там засвітився. Це ж як треба працювати, шоб такі бабки заколачувати? Якби кидав лопатою, то вже давно сидів би на пенсії, а так пузо виставе, галстука на шию натягне і ходить Санжарами як павлін. Я за нього ніколи не голосувала і тепер не соромно, шо вибрали такого латригу, на бюджетні гроші ласого.
От хай тепер Cупрун дасть інтерв’ю замість Зої, та розкаже, як так сталося, шо їздили в Київ за Юлькиними медальками і хвалилися, якою успішною є в нашому районі їх політична партія "Батьківщина". А тепер такий облом, батьківщинівці не хочуть працювати на громаду. Довір’я получили на 100% і кинули своїх виборців. За це тоже медальки дадуть?
Цю транду звати Василенко Валя Миколаївна, права рука Супруна, вірна прислужниця любій владі при любій правлячій партії. Це, як бачимо, рятує її від люстрації. Накаже їй Супрун - вона й не такі кренделі викидатиме на сесіях. Живе ця транда в Санжарах, а вболіває за інтереси апарату райради, шоб на зарплату їм хватило бюджетних коштів. Отож і намагалася пошвидше скинути соціальні заклади районного рівня на плечі селищної громади.
Чи й не втрата - ліквідація районної ради. Скажіть, шо вона сьогодні дає для санжарців? Тільки прожирає бюджетні гроші.
Не пойму, від чого весь цей кіпіш. Розумний керівник час від часу міняє підлеглих, шоб не зажиралися. А такі як Лебедин мають стільки п’ятолизів, шо можна міняти їх двічі на рік. Давно пора провести чистку, якшо вже канторські дівчата жаліються на клан Короленків-Сидоренків.
Явна заказуха Супруна проти Лебедина. Кажись, Супрун першим назвав Драбинівку царством Лебедина. А може й Бульбаха долучився, з них обох в області мабуть же питають, шо за бардак у Драбинівці, чого Зоя Короленко два місяці тому хотіла обиратися сільським головою, а тоді раптом перехотіла керувати, пішла у відставку. Там тепер будуть перевибори. Хотя царствує Лебедин і в Руденківці, і в Нехворощі, і даже десь у Машівському районі. Не виключено, шо й там всі живуть "під царським свавіллям", так шо Паршевлюку буде про шо писати. А я з нетьерпінням жду інтерв’ю Жаботинського із Зоєю Короленко, тема ж "гаряча". Чи слабо "найкращому журналісту" її підняти? Хай тоді Паршевлюк втре йому носа і сам «розкрутить» тему, чого Зоя відмовилася від посади.
Уточню свою думку: якими СЬОГОДНІШНІМИ здобутками може пишатися наша нація? На істину не претендую, можливо ці здобутки я не помічаю, то підкажіть.
23.земеля
«Не сдержусь с ответом»

Шановний(а) Земеля, перш ніж вчити когось, спочатку широко-широко розкрийте свої очі й уважно-уважно прочитайте мій коментар, потім будете робити з себе вигляд розумної людини. "Без обид", як сказано у Вашому коментарі. У своєму я запитувала, чим може похвалитися наша нація СЬОГОДНІ. Повторюю ще раз: СЬОГОДНІ, а не тоді, коли Сікорський придумав і змайстрував вертоліт, названий свідомими на європейський манер гелікоптером. Так, то теж були представники нашої української нації, але НЕ НАШОГО ПОКОЛІННЯ. Це добре, шо ми цікавимось історією і знаємо імена славних земляків, а чим можуть похвалитися представники української нації НАШОГО ПОКОЛІННЯ? Мабуть багато чим, тільки їм не дають цього зробити. Чи буде у наших дітей привід гордитися батьками (не конкретними, хто їх народив, а в цілому нашим поколінням - надіюсь, Ви зрозуміли мою думку). Дуже сумнівно, бо сьогодні немає і за цих умов, коли закриваються профтехучилища, а на комерційне навчання в інституті не в усіх є гроші, довго ще не буде в Україні новітніх Сікорських і Корольових. Киньте свій камінець мені в спину, якшо кажу неправду.
Даруйте, але ще раз кину свої 5 копійок. Щойно зайшла на сайт селищної ради, де вже є співчуття рідним загиблого ІВАНОВА СЕРГІЯ ОЛЕКСІЙОВИЧА, його фото і коротка біографічна довідка. Хоч таким чином селищна влада схиляє головою перед воїном. А що влада районна? Зазирнула й на їхні сайти. Про загиблого - ні гу-гу, наче ця тема до них не липне. Адміністрація закликає боротися з корупцією, а райрада шукає нового керівника центру культури і дозвілля. От і спростовуйте тепер мою оцінку нинішнім владцям.
До речі, чим сьогодні може похвалитися наша нація перед світовою спільнотою, окрім Майдану гідності? Хоча в багатьох інших націй таких Майданів не було, однак живуть вони у сотні разів краще, ніж ми. У чому я тут помиляюсь?
Як не крути, а треба погодитися з Адекватником, він мислить у правильному руслі. По-перше, тут дехто плутає батьківщину з нацією. Для мене це різні поняття. Батьківщина, край - це територія, на якій народився. Нація - група людей, яка живе на цій території і визначає правила співжиття між собою. Звичайно, називати націю убогою - це перебор, я б сказала так: наша нація занадто терпляча і занадто довірлива, і в цьому її головна біда. Вважаю, що на Майдані загинули дійсно кращі сини України, бо вони були рішучими і сміливими у своїх діях (кажу це без найменшої іронії), але дуже довірливими, за що й поплатилися. Адекватник паравий, шо не вони сотворили Майдан, але вони повірили у його «гідність» і в те, що життя в Україні зміниться на краще. Дійсно змінилося, та чи на краще? Тепер усі ми з величезною гідністю читаємо, як росте долар, як скачуть ціни і ждемо, чи підвищать нам вартість газу і т.д. З гідністю хоронимо загиблих в АТО, хоча Порошенко обіцяв покінчити з війною упродовж місяція після своїх виборів. І чого варті його обіцянки? Але ми й далі мовчимо, тільки отут між собою гриземося. На мій дилетанський погляд, нинішня влада ментально увібрала в себе все найгірше, шо було до неї від комуністів і від регіоналів. Якшо її попередники і крали, то попутно хоч щось робили для своїх громад, а ці крадуть лише для себе, а коли мова заходить про інтереси громади - кивають на війну. Хоча таких зарплат, як у нашого Супруна, не було ні в Левицького, ні в Шовкопляса, і такого хаосу та галопу цін при них не було. Скажу відверто, шо нинішню владу бачу цинічною (кажись наш Супрун сам у цьому з якогось приводу зізнався), брехливою, вкрай корумпованою і цілком імпотентною до господарських справ. Зате талановитою в кулуарних ігрищах і політичних міжусобицях (згадайте, з якого разу прийняли бюджет нашгого селища і з якої причини тузалися понад місяць).
До речі, де це подівся don, вже скучила за його пришелепкуватими коментарями. Мабуть в Арменію до родичів подався.
Vlada82 16 січня 2018, 11:09 На тему: «Швидка» за мільйон...
Фактично Супрун і Бульбаха самі зізналися, шо перевитратили бюджетні кошти. На яку суму конкретно? Далі. Якшо відмовились від авто російського виробництва, значить, такі легально продаються в Україні. А яким законом заборонено їх купувати? Якби Супрун з Бульбахою купували за свої гроші, то згодилася б і російська машина, а за бюджетні гривні можна й принципи свої показати. Хай тепер на додачу встановлять контроль, шоб Гиря не повезла тим авто в Полтаву якогось сепаратиста.
Vlada82 4 січня 2018, 16:33 На тему: Робити те, що видно...
70.Selena2017
«особа, яку відірвали від біло-синьої цицьки з тату "ПР", тільки й може паплюжити людську працю, уяву, світогляд. Гидота.»

Selenо2017, це ви про кого? Згадайте, скільки політичних цицьок було в самого Реки - від компартійної до фронтозмінівської. Шо не влада - то нова цицька для нього,хіба не так? Згадайте також, як він падав під бульдозер, шоб газовики не рили траншею під водопровідні труби, бо робили те, на його погляд, незаконно. Він вимагав перерахувати гроші на комунгосп, а той уже нехай кладе водогін, але газовики, бачте, всупереч волі мера самі взялися до роботи. Інший би мер подякував за таку допомогу, бо люди досі користуються тим водогоном і ще не одне десятиліття користуватимуться. Але з чого ж тоді Реці ласого шматка відірвати? Ото він і казився. Зате недолугого памятника встановити - це для нього діло кількох днів. Я такий популізм і мала на увазі, обговорюючи подану в статті тему. Мабуть ви погано знаєте Андрія Санича, коли так безборонно стаєте на його захист. Тоді скажіть, чому він, особисто беручи участь у поваленні памятника Леніну і ще будучи на посаді мера, не спромігся встановити замість ленінського підніжжя шось путнє в центрі Санжар? Бо не побачив у тому власної вигоди. Все-таки правильно сказав Філоненко у своєму коментарі: "народ має ту владу, яка його має". Однак знаходяться ті, хто цю владу радий ще й підсилити улесливими коментарями.
Vlada82 31 грудня 2017, 17:55 На тему: Робити те, що видно...
Згодна з Філоненком. Він тільки в одному помилився - у пафосі щодо унікальності Копильця майстерно займатися популізмом. Мабуть Ігор забув, шо наш Андрій Река давним-давно обскакав у цьому Копильця, він популіст з великим стажем і даже до Верховної зРади доскакав. Так шо вашому Копильцю ще вчитися та вчитися в Андрія Санича. Популізм сьогодні в тренді, це найпростіший спосіб швидко видратися по чиновницькій драбині вгору. Це вам не компартійні часи, де треба було заявити про себе, потім показати себе в роботі й так далі. Сьогодні розочок насадив - і ти вже кращий мер! Або химерну скульптуру типу "мертві з косами з-під землі вилазять" встановив - і піар на всю область. А шо на якійсь вулиці люди без води сидять тижнями - того не видно, особливо приїжджим. Та й гроші у водогони вкладати треба не ті, шо в розочки. Хотя в деяких селищах мери даже розочок не саджають, це теж факт.
З Новим роком усіх!
Vlada82 30 грудня 2017, 08:54 На тему: У Новосанжарській ОТГ зірвали ...
don, зрозуміло все й без поіменного списку: плювати треба "Батьківщинівцям", які під недолугим керівництвом Супруна чинять у районі таке свавілля. Недарма ж їм Юлька після виборів медальки на шию вішала за наругу над народом. Але ж є й ті, хто свідомо підіграє цій політичній силі. Раджу прочитати звернення Інни Коби у Фейсбуці, де вона виклала всю правду про хід сесії, а потім статтю Жаботинського про цю ж сесію у "Світлиці". Порівняти всі три публікації й задатися питанням: чи потрібна нам «Світлиця» і чи варто передплачувати таку газету? Жаб. свідомо запудрює нам мізки, щоб ми спали й бачили, які депутати від «Батьківщини» білі й пухнасті. Насправді вони не за народ печуться, а за свої оклади, бо в Новому році бюджет райради буде куций, тож треба комусь спихнути соціальні заклади. Нагадаю: Валентина Василенко працює керівником апарату райради, тобто є підлеглою Супруна. Це я пишу щоб усі розуміли, звідки вітер дме.
Vlada82 1 грудня 2017, 21:31 На тему: Про вільний вибір...
Я восприняла эту статью как некий укор нынешней власти. Только интересно, а как люди ходили на митинги в период «царствования» Володи Паршевлюка в кресле председателя райгосадминистрации? Наверное, тогда была полная демократия и у памятников собирались исключительно "свидомые". Правда, без касок на голове...
1 ... 2 3 4 5 6 7 8
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації