Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Vlada82»

Коментарі користувача
1 ...2 3 4 5 6 7 8
Vlada82 28 жовтня 2017, 10:59 На тему: Про тих, хто нами керує...
11.Selena2017
«11. Selena2017 / 25 жовтня, 15:03»

Моя особиста вдячність Selenі за цей кментар. Підтримую повністю й підписуюсь під кожним словом. Правда шо такі коментарі варто друкувати в газеті "ЕХО", може люди будуть більше думати мізками, без зайвих емоцій на хвилі заполітизованості, відвертого зомбування.
Предлагаю Администратору не закрывать, а удалять комментарии с нецензурными словами, если вы как хозяева сайта уважаете сами себя. Ибо уверена, что нормальный человек может без брани высказать свои мысли, в отличие от больного на голову donа, который двух слов не сложит без мата. Что поделать, ели человек недовоспитан мамой-папой, не обласкан в детстве их любовью. Ему бы посочувствовать да подлечить его, но не давать зеленую улицу его словесному поносу. Глядишь, начнет человек перевоспитываться, а нам бонус на том свете зачтется за то, что спасли погрязшего в словоблудстве. Подумайте над этим, Администратор. Ведь хорошее дело сделаете всем посетителям сайта.
Vlada82 28 жовтня 2017, 10:13 На тему: Відкритий лист Юрію Яковичу Ле...
4.vov
«Зінченко навіть підписатися злякався)»

А разве не мы все здесь боязливо прячемся за выдумаными никами? Кто бы говорил... Вот don любит смело брызгать желчью, но только со своей норки, как мелкий трусишка. Тогда ты первый боишься, что тебя запида..сят, разве не так? А ты выйди на свет и подпишись собственным именем, если хочешь погеройствовать. Да и вообще при чем в данном случае Зинченко, почему он должен подписывать коллективное письмо? Наверное don тоже считает всех нехворощан тупыми и недоразвитыми, не способными противостоять хамскому разгулу олигархов, меняющих политический цвет в зависимости от ситуации и собственной выгоды, да еще и загоняющих своих рабов в одну отару. А еще малограмотными, не в состоянии сложить письменное обращение к своему Пану. Надеюсь, там много нормальных, думающих и не опьяненных обещанными Лебединым купюрами.
Vlada82 26 жовтня 2017, 13:41 На тему: Реінкарнація...
21.Selena2017
«є багато інших людей і джерел, з яких можна їх брати, без небезпеки перетворитися в невдалий зразок інкарнації.»

Я не ображаюсь і прошу вас також не ображатися, нехай в суперечках народжується істина. Просто чомусь немає тут "інших людей та інших джерел". Погодьтеся, один Адекватник оперує хоч якимись фактами, а всі інші - ярликами і прізвиськами, та демонструють свою роздратованість "інакомислієм". Це, на мій погляд, хибний підхід до ведення дискісії.
Vlada82 26 жовтня 2017, 11:54 На тему: Про тих, хто нами керує...
Мотив мести, кажется, здесь ни при чем, если учесть, что выложенные факты правдивы. Следуя за вашей логикой, уважаемая Луна, если журналист кого-то критикует, то за этим обязательно скрывается месть. Ведь критика в данном случае - в сторону руководителей района, а не рядовых читателей. А ведь задача каждого журналиста - конролировать действия (высказывания, поступки и т.д.) представителей власти, а не облизывать им пятки в надежде получить звание "Заслуженный журналист" или еще какие-то блага. Или вы считаете по другому? Тогда расшифруйте, пожалуйста, в чем примитивизм и мелочность журналиста? Насколько я поняла из статьи, его спровоцировал сам Супрун своими комментариями, а ведь такой комментарий действительно есть на сайте. Тогда скажите, как вы относитесь к такой позиции руководителя района оносительно роли прессы (читайте выше цитаты Супруна)? Достойно на этот цинизм закрыть глаза, промолчать или простить? Что выбираете для себя из этих вариантов, напрочь отбрасывая позицию Зинченка - сделать цитату Супруна достоянием большего количества людей? Это по вашему, конечно же, примитивно и мелочно. А ведь во многих ваших комментариях, если взять во внимание вашу логику, тоже просматривается примитивная месть многим комментаторам, которые имеют иную от вашей точку зрения и поэтомы вы советуете им консультироваться в психиатра. Неужели действительно в своем оке бревно не заметно?
Vlada82 26 жовтня 2017, 11:36 На тему: Реінкарнація...
10.Selena2017
«Адекватнику, і коли вже цей «комп» вас задовбає навіки вічні, щоб не випендрювався тут своїм отруйним всезнайством»

Бачите - всезнайство, виявляється, є отруйним... До чого ж ми зомбовані, якщо дозволяємо собі такі думки! І звідки це ви, шановна Selenо, взяли, шо Адекватник топчеться по інакомислячих? Він вкрай рідко вдається до якихось образ, на відміну від donа, який дійсно здатний вішати ярлики на всіх для нього інакомислячих. Якщо Адекватник оперує своїми знаннями і фактами, то хіба це погано? Невже, на ваш погляд, обізвати коментатора "куріцой дєдушкі" - це вияв знань і високого інтелекту?
Vlada82 25 жовтня 2017, 12:24 На тему: Про тих, хто нами керує...
Don явно хворий, при чому тут Путін чи АТОшники?
Почитала статтю за посиланням vovи чи vovана і дивуюсь, а хіба подарунки Зачепилівський школі у вигляді комп’ютерів не є непрямим підкупом виборців? А дороги, які в нашому селищі кладуть в пожарному темпі, ігноруючи якість? І куди в цих випадках дивиться ОПОРА? Чи тільки в один бік? Река тоже роздавав окуляри та пігулки, і ніхто від того кип’ятком не мочився. Чим тоді хуже Федоренко? Вообще всі тільки й ждуть, шоб під вибори хтось шось дав, це нормально, так у нашій державі давно повелося. А щодо статті Зінченка, то я думаю він усвідомлює, шо як професійний журналіст несе відповідальність за викладені факти. Тому я вірю написаному і погоджуюся з думкою stefko. Жаль, шо нами керують такі люди, хотя ми самі їх і обираємо. От тільки якби стаття вийшла раніше чи після виборів, то було б краще, а так вона дійсно сприймається як політична реклама. В такий період будь-яка критика чи похвала завжди сприймається за виборчий піар. Та все одно задуматися є над чим.
Vlada82 9 жовтня 2017, 18:19 На тему: Коба, Бобонець, Федоренко та С...
Отак ми завжди й підходимо до свого вибору: той гарно воював, а той є кумом моєї сестри (чи брата), а цей - мій сусід і гарний товариш, а з тим разом пляшку розпивали... На мій погляд, хибні фактори для вибору. Одне діло воювати (честь і хвала за це Бобонцю), інша річ - керувати соціально-економічними процесами в громаді. Бо обраному голові доведеться воювати вже не з російським агресором, а зі старими водогонами, з латками на дорогах, з проблемами благоустрою та ще багато з чим, відмінним від АТО. Чи впорається Роман? Я маю право сумніватись. Не завжди з гарного воїна виходить гарний господарник і навпаки. А з декого, як от із Супруна, ні воїна не вийшло, ні господарника. В народі про таких кажуть "як з г..на куля".
Ці люди вміють ховати свої мільйони і на такі суми не помиляються, тож не будьте наївними! Навряд чи Лебедин з самого початку самостійно заповнював свою декларацію, скоріш за все робили це юристи під його ж керівництвом, так шо «помилка» там свідома. Питання в іншому: чому «наїхали» на Лебедина? Не під тим політичним прапором пішов на вибори у 2015-му? Подивимось тепер, якими принциповими будуть у цій справі правоохоронці, наскільки рівні всі перед Законом і як відмазуватиме його від цієї «помилки» ВО "Батьківщина". До речі, Паршевлюк свідомо не вказав, від якої політсили Лебедин є депутатом облради? І ще одне. У статті зазначено, що є ухвала Жовтневого суду міста Полтава у цій справі, але щодо конкретного покарання автор чомусь робить лише припущення. Я про те, шо коли є ухвала, значить уже визначено й конкретну відповідальність. Чи помиляюсь?
Vlada82 9 жовтня 2017, 15:33 На тему: Коба, Бобонець, Федоренко та С...
АТОшника не знаю взагалі, може він хлопець і хороший, але який з нього буде господарник - невідомо. Коба вже показала себе на цій посаді, за неї не голосуватиму хоча б тому, шо вона ставлениця Реки. Вона в усьому слухає нардепа і тупо виконує всі його вказівки, це треба розуміти. Про Супруна й мови нема,його даже Руденківка не підтримує. До речі, а чого він там не балотується, а лізе в Санжарах? Мабуть має надію, шо тут ми його знаємо менше, ніж земляки-руденківці, то й проголосуємо. Дарма! Краще вже за Федоренка, він єдиний, хто не підлещуєця до діючої влади, може накрутити їй хвоста.
don-Антон, если тебе так мил Река, поцелуй его в пятую точку и не навязывай о нем своего субьективного мнения. Избиратели давно дали ему оценку без твоей помощи. Хочешь быть "серым кардиналом"? Но это все временно, завтра Река найдет себе нового криптократа и ты так же окажешься "воздлє параши".
Наверное, их место возле donа. Он лучше знает, где место таких как он, любимчиков и защитничков власти.
Супрун признает, что через увольнение Зинченка сделал местную газетенку послушной и карманной, а редактора покорным власти. Как в совковые времена. Удивительные изменения после Майдана!
Нынешнюю власть считаю бандитской, ведь она фактически оккупировала все чиновничьи кресла и упорно дикутет нам свою идеологию, запудривая мозги в первую очередь молодежи, а стариков - унижая декоммунизацией и прочьей мурой, выработанной в так называемом "институте национальной памяти". Какая же это национальная память, если в нашей памяти хотят стереть все, что связано с периодом Советского Союза? Будто в тот период жили одни "лохи", "совки", верили в сказку и ничего полезного не делали, принося лишь вред родному государству. А нынешние патриоты наконец на все открыли нам глаза! Еще эта власть есть бандитской и непатриотичной, потому что своих сыновей на Восток не посылает, зато посылает чужих и успешно умножает свои капиталы (посмотрите Е-декларации любого чиновника). И самое главное - эта власть без нас решает, как и по каким законам нам жить, как думать и во что верить, невидимо убивая (пусть даже морально) десятки тысяч украинцев - безработицей, безысходностью, принося разочарование во всем. Если ты думаешь по иному, то ты автоматиченски "махровый сталинист", «провокатор» или "сепаратист". Зато как она с телеэкранов и газетных страниц красиво клянется в патриотизме, в любви к Украине! А если бы их сыновья хоть недельку посидели в окопах, братоубийственная война на Востоке прекратилась бы давным-давно, без всяких Минских соглашений. Я могу допустить, что с той стороны есть пророссийские обкуренные бандформирования, поддерживаемые правительством соседнего государства, но ведь есть и нормальные граждане Украины, каких большинство, просто они не признают нынешнюю официальную власть Украины. Разве их за это нужно убивать? В таком случае вся чиновничья рать должна добровольно сложить свои полномочия, уступив место тем, кто сумеет примирить обе стороны. Но ведь не уступает! Даже при нулевом рейтинге доверия у своего народа! Вот почему не прекращается война. Поэтому не вижу никакого «глюка» в своей логике.
Позволю себе полностью согласиться с Адекватником, хотя некоторые его комментарии удаляют, и осознавая возможность наразиться на страстное критиканство (в большинстве случаев безфактажное) со стороны оппонентов. Считаю, что Адекватник во многом прав хотя бы потому, что в его комментариях есть хоть какая-то попытка осмыслить происходящее. В иных - лишь слепое подчинение нынешней пропаганде. А ведь без глубокого анализа происходящего мы никогда не закончим войну, не возвратим Крым, а нынешняя власть, более цынична, чем при Януковиче, так и останется в своих креслах, нагло используя госресурсы. Мне искренне жаль ребят, погибших в этой войне, НАЧАТОЙ ПОЛИТИКАМИ, а не простым народом. Искренне жаль их родителей. Но я точно знаю, что завтра их забудут точно так же, как забыли «афганцев» и других участников подобных конфликтов. И в этом не мой цинизм, а горькая правда нашей страны, оккупированной бандитской властью. Если я не права, то изложите, пожалуйста, список председателей сельсоветов, горсоветов, райсоветов и всяких администраций, иного начальства и политиков местного разлива с Кобеляцкого и Новосанжарского районов, чьи сыновья были на Востоке в роле защитников Украины. Или того же народного депутата Реки. Может быть это изменит мою точку зрения на происходящее. Ведь намного легче публично преклонять головы перед чужими погибшими и соболезновать их родственникам, нежели ждать с фронта своего сына. В чем я не права?
Ви ще згадайте як Река пресував прокурора. А хтось тепер каже «законослухняний» і "чистий душею". Це просто паразит на тілі народу.
don-Антон, а тобі шо сниться? Крісло начальника прес-служби селищної ради? Не намагайся захистити Реку, він твої потуги не оцінить, закінчиться його депутатство і викине тебе як ото Жаботинського. Знайде собі іншого піарщика. Река пройшов путь від голови колгоспу до нардепа, а зостався недовихованим селюком, і про це всі знають, тут ніякого наклепу.
Федоренко постійно кидає камінці в тихе болото новосанжарських чиновників і піднімає волну, а їм це не подобається.
У тому то й справа, шо 2009 рік, а шо змінилося до сьогодні? Такий же боягуз і підлабузник Жаботинський, такий же шахрай Река. А вибори - це можливість змінити брехунів у владі, та чи скористаємось такою можливістю? Ми ж любителі наступати на одні й ті самі граблі, а потім скаржитись на погане життя. Розумні люди беруть з минулого уроки, а не забувають те шо було вчора.
Я не зрозуміла, подав тоді Жаботинський в суд на Реку, чи побоявся? Шо з’ясували правоохоронці? Чим все закінчилося? Напишіть, якшо хтось пам’ятає подробиці.
Отут я впізнаю справжнього Реку! Інтересно чи підтримала тоді журналістів їхня спілка? Чи були якісь виводи? Я б на місці Жаботинського такого хамства Реці не пробачила...
Vlada82 30 червня 2017, 11:02 На тему: 200 відсотків проти принципів...
Я здогадуюсь, чого сусідні села, крім Зачепилівки, не захотіли приєднуватися до Нових Санжар. Бо люди думають: ось прийдуть вибори і в кріслі мера знову всядеться Река, і почне як завжди тягти одіяло на себе і облапошить сусідів до нитки. Не дуже приваблива перспектива...
Vlada82 28 червня 2017, 11:13 На тему: Врятуйте молоду маму...
Хочу відповісти Selenі2017: а звідки ви знаєте, на що я здатна? На відміну від вас я не повинна цим хизуватися. Але принагідно скажу: підтримувала і Помаранчеву революцію, була і на Майдані, вірила в краще нашої держави, а тепер - повне розчарування з усього. Подивіться на декларації наших чиновників, які прийшли на хвилі Майдану, може хоч тоді шось зрозумієте. Але їх ви чомусь не закликаєте прийти до терміналу, бо мабуть є однією з них. Тому з багатьох позицій поділяю точку зору Адекватника і не боюся про це заявити, тим більше не боюся вас. Але то все мої внутрішні переконання, які нікого не повинні турбувати. Під ваші погляди я точно підлаштовуватися не буду. А щодо застережень, ніби хтось намагається вас з’їсти в ложці каші... Та кому потрібна така давно прогіркла "їжа"? А Ніну хай береже Господь, хай дасть сили пройти ці випробування і перебороти всі негаразди.
Vlada82 27 червня 2017, 16:57 На тему: Врятуйте молоду маму...
Знову ж таки, шо неправильно пише Адекватник? Може наші керівники з нас того й знущаються, шо ми самі дозволяємо їм з себе знущатися? Хто каже правду - той "кацапське рило" і "демагог". Звичайно, такі як Адекватник, чиновникам неугодні, бо в Конституцію "рилом тикає". А на мій погляд, Адекватник з такою позицією є більшим патріотом нашого народу, чим крикуни у вишиванках. Окрім нарощувати ряди волонтерів, як пропонує Selena2017, можна ще піти до чинуш і взяти їх за барки, змусити виконати норму Конституції й забезпечити реальну допомогу хворій жінці. То може після терміналу зустрінемось біля адмінбудинку?
Vlada82 27 червня 2017, 14:36 На тему: Врятуйте молоду маму...
В чому я неправильно підтримала Адекватника? Справді чого б волонтерам не допомогти реальному горю реальної і конкретної людини? Шо в цьому неправильно? Прошу вибачення перед Selena2017 і всіма тими, хто невірно зрозумів мій коментар. Я вважаю, шо волонтери можуть оперативніше зібрати допомогу цій жінці.
1 ...2 3 4 5 6 7 8
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації