Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «Selena2017»

Коментарі користувача
1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 34
Я неправильно висловилася. Треба так : за нинішніми кращим не потовпитися. Це однозначно.
Та вже буде, як буде. Кращих ніде взяти.Одне шило та мило.А в дона інтереси дуже віртуальні.( Чекає мене лише ненормативна лексика, ось побачите)
Земеля, будь ласка, попросіть Адекватника ( він вас послухає) припинити суперечку з доном, бо вона вигідна сАме останньому для того, щоб відвернути увагу від основної теми даної статті, а вона про вибори. Ми ще будемо свідками таких маніпуляцій на цьому " волевиявленні", що тільки ох!
Адекватник у запалі дискусії просто не помічає, що його використовують для шумового ефекту. Якщо я не до ладу щось кажу, то даруйте.

Змінено 15.10.2017, 15:34
111.земеля
«11. земеля / сьогодні, 14:17»


Та взяти такого сьогодні немає де, і в перспективі не видно.
Сайт потроху перетворюється на Авгієві конюшні.
У мешканки Старих Санжар з 30 вересня по 2 листопада в будинку розбили скло і викрали....

Яка затяжна в часі крадіжка. Це, мабуть, нова методика у злочинців. Веселого ранку всім!
80.Beri Mor
«80. Beri Mor / сьогодні, 13:47»

Ще один з тарганами в голові.
69.професор
«У Вас чудові світлі думки.»


Побраталися два найбільш буйних захисників зла. Вже стільки туману напустили - не продихнеш.
До речі, днями, а саме 27 жовтня та 1 -4 листопада виповнюється 80 років останньому етапу 1937 року з Соловків до урочища Сандармох у Карелії, де протягом цих п"яти днів було розстріляно 1111 в"язнів, переважно українців - цвіт тодішньої інтелігенції: науковці, письменники, поети, мовознавці. Кожному - постріл у потилицю та сяке-таке поховання. Це лише мікроскопічна доля злочинів сталінізму.
Професоре, знаючи про це, мешканці Західної України не взялися б за захист своєї оселі, сім"ї, врешті - свого життя? Тепер їм чіпляєте ярлик нациста?!
Адекватнику, в світлі цього факту варто репетувати про освіту? Ото тільки й вас два грамотії - релікт тієї епохи.
Прости мене Господи ( і адміни), ваша писанина - лемент або ворогів, або людиноненависників.
62.Професор
«2. Професор / сьогодні, 17:30»


Читати отаке проти ночі - страшно.
Лев Гумільов свого часу обгрунтував теорію старіння народів. Справді, відійшли майя, елліни, римляни, трипільці, залишивши після себе кожен свою культуру на згадку . Якщо подивитися на стан хоч би і нашого народу сьогодні в світлі цієї теорії, то можна жахнутися - всі не лише постаріли, а й з глузду з"їхали. Якщо в людини, яка назвалася професором, такі поняття про недалеке минуле і такий аналіз всього, що відбувалося в долі людей, то хіба це не жах? Вже сьогодні стільки тої інформації на світ божий випросталося: читай, думай, приміряй людський біль до себе, відбирай, де більше реально правдивого.
Небагато й фантазії треба, щоб уявити свої почуття при появі у власній квартирі рішучих людей, які викидають тебе на сніг, холод, у безвість. Будеш танцювати з радощів?
І це ті люди-мученики - нацисти? Хай Бог милує...
Минуле століття було страшною руїною, метастази досі діють, а спам"ятатися ми чомусь не поспішаємо.
52.Професор
«Які варіанти..?»


Місцевим громадянам така дурня і в голову не прийде, а когось із наших звихнутих швидко приведуть до тями.
Інша справа Донбас і вся Україна, які багато років перебувають під психотравматичним техногенним впливом з боку Росії та ще Бог знає кого. Багатьом схильним до такого впливу перемішали все в голові, душі та серці, через одного поробилися ворогами рідним, близьким, друзям. Як казав Швейк: в лиху годину і кум за собаку. З таким
явищем хіба не доводилося стикатися спеціалісту?
Думаю, під місцевими не слід розуміти тих емігрантів,які заполонили Європу і таки хочуть там по-своєму порядкувати. Ще така тільки проблема...

Змінено 12.10.2017, 14:08
Selena2017 12 жовтня 2017, 12:44 На тему: «The New York Times» розповів ...
Чим би ми й ще здивували світ....
46.Адекватник
«Уважніше читайте»


Та дочитуюсь я до вас усіх дуже уважно, може, й занадто. Тоді як розцінити "іншу точку зору" українки на Донбасі, яка чинно-благородно тримала в руках плакатик "Путин, введи войска"? Це ще на початку того безумства, що панує сьогодні. Нашим розбратом і порожніми головами скористалися спритні виродки, тому й пожинаємо.
42.Адекватник
«93% участников АТО являются потенциальной угрозой для общества и нуждаются в лечении»


При наведенні цієї статистики чомусь не береться до уваги той аспект, що мова йде про тих, хто ВЖЕ побував у тому пеклі. Отакими звідти й виходять. А повертаються у байдуже і також хворе суспільство, яке за цими спинами -правильно- налагоджувало своє життя хто як умів. Замість розуміння та допомоги зустрічають ще й осуд лжеспеців та неповагу держави. Я щось не так?
1.олена123
«1. олена123 / вчора, 23:06»


Пані Олено, ви були б чудовим господарем у своєму місті, якби зважились на керівну посаду. На відміну від тих, хто сьогодні присмоктався до народних грошей та викидає їх під небо фейєрверками під тріскотняву барабанів.
32.ЛУНА
«Здесь у меня коллега»


Не можу нею бути по тій простій причині, що мої знання психології на рівні любителя, а з психіатрії - взагалі ноль. Але ваша точка зору з приводу маячні професора мене радує. Побував би він сам у тому пеклі - невідомо , які відхилення в ньому б завелися. Земеля правильно написав: немного трус, немного провокатор... З категорії диванного воїнства.
28.Filon
«Називається професійною деформацією особистості»


А є ще поняття - професійний цинізм. Хто на нього хворий, не про атовців би йому розводитися. Це я про тих, хто дуже на психіці розуміється...

Змінено 11.10.2017, 16:59
Видно, недарма атовці дуже нетолерантно посилають отаких недоколиханих психологів подалі. Правильно й роблять.
Пані Луна, з приводу цієї людини ваші жарти жорстокі і недоречні. Ще раз засвідчуєте власну поверховість суджень.
Те ж саме хотіла запитати. Нечувана щедрість!
14.Filon
«14. Filon / сьогодні, 11:33»


Ігоре Миколайовичу, Ви мали змогу вже помітити, який з мене «фанат» Сталіна. Швидше - антифанат. І зовсім не важливо, хто висловив і коли цю правильну думку. Я і без цитат знаю, як і ким підраховуються, а потім довго тасуються голоси виборців у Нових Санжарах. І не тому, що я агент 007, про це відомо кожному в селищі, хто хоч трохи цікавиться подіями навколо себе. Не можу зараз пригадати джерела, де говорилося про фальсифікацію на виборах, але подія відбувалася сотні років тому. За цей час форми цього явища ой як відшліфувалися! Дякую за спокійний тон розмови.
12.don
«кто и как будет считать голоса»»


Пізнав себе у "кто и как"? Досвід є, про нього легенди ходять. А хатки зводиш та словесним брудом людей обкидаєш, брехнею очі замилюєш - це від безсилля, яким би крутим собі не здавався.
Натрапила у Вікіцитатах на таке:
" Я считаю, что совершенно неважно кто и как будет в партии голосовать ; но вот чрезвычайно важно, это - кто и как будет считать голоса"
И . Сталин.
Думаю, розлогих коментарів до тексту надавати не треба. Поштовх прижився і активно діє сьогодні.
Так, багато чого потрібно, хто б заперечував. Але під лежачий камінь вода не тече. І небагато бажаючих зрушити його з місця.
6.Filon
« чому чесні і непідкупні постійно обирають брехливих і продажніх»

Ігоре Миколайовичу, це ж абракадабра. Якраз чесні і непідкупні або ж обирають достойних , або взагалі ігнорують вибори як такі, в які вони перетворилися нині. Інститут виборів перетворився на глум над волевиявленням виборців, про них уже не лише говорити не хочеться, а й згадувати. Мене у вашій статті якось не влаштовує слово "тотальна". Хоча, може, просто не усвідомлюю всього жаху.
Тлумачний словник української мови пояснює значення слова КОРУПЦІЯ : підкупність, продажність урядовців і громадських діячів. Від цього і мав би відштовхуватися автор статті ( як на мою думку). А не звинувачувати українське суспільство в тотальній корумпованості - всіх одним рядном накрити. Це вже аж занадто. Особливо по відношенню до тих, хто вже " нікому ми не потрібні". Багатошаровість сьогоднішнього українського суспільства автору так наче й невідома.
А за власні гріхи краще в церкві висповідатися, тут вони нічого не пояснюють та й індульгенція не світить.
74.Адекватник
«4. Адекватник / сьогодні, 17:31»


Дякую. Життя покаже. Воно краще за будь-який підручник логіки вчить, досить переконливо при цьому. Всіх, без винятку.

Змінено 02.10.2017, 18:18
1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 34
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації