Вхід | Реєстрація

Останні коментарі користувача «orakul»

Коментарі користувача
1 ...87 88 89 90 91 92 93
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
Стаття писана у 2013 році при злочинній владі. Тепер прийла правильна гейропейска влада. І куди вона дивится? Нехай же пан Гоцман приведе постанову КМУ у відповідність до законну а мер нехай виконує Закон а не якусь постанову. Чого ж мовчать усі майдануті. Чи вони ждуть що Гоцман почне їм цитувати Талмуд чи Тору? Ясно, що він може і процитувати, наприклад таке «А в городах сих народов, которых Господь, Бог твой, дает тебе во владение, не оставляй в живых ни одной души». (Второзак. 20:16) Зачистку землі яку їм дав їх Господь позашлюбний син якого Іісус працює у лошар Богом нехай починають з майдаунів і атошників які за нього воюють. Хоча, він і так з них почав. А меру побажання не йти на поводу у талмудистів а відстоювати інтереси громади і дотримуватися хоч якогось але все таки чинного законодавства України. І робити це треба незважаючи на те, що Фельдман дареє нам мавп. Фельдмани просто так нічого лошарам не дарують. А лашари не повинні вестись на подарунки і не бути жадними до усього починаючи з гречки і кінчаючи іншими «благами» благодійності, бо буде з ними те що з мавпами. Тим хто не знає розповім як туземці ловлят дурних мавп.
Кажуть, що новостворений кобеляцький водоканал укладає договори на водопостачання і договором, всупереч закону, перевірка лічильників покладена на споживача. З цього приводу знайшов оцю цікаву статтю в якій чиновник оигінально пояснює механізм ухиляння від виконання чинного закондавства України. Бачте "у статті 28 пункту 3 Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» і значиться, що «періодична повірка, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) побутових лічильників, якими користуються фізичні особи, здійснюються за рахунок підприємств і організацій, які надають послуги з електро-, тепло-, газо- і водопостачання», при цьому передбачено, що вартість вищезгаданих робіт повинна відшкодовуватись споживачем через тариф на відповідні послуги" але "Порядок формування тарифів на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії та на послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води, затверджений постановою Кабміну №955 та Порядок формування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, затверджений постановою Кабміну №959, не передбачають внесення витрат на повірку приватних лічильників у тарифи на комунальні послуги."
Не здивуюсь як той дядько що собак мочив робив це на замовлення влади. Бо вже мололи, мололи про притулки і люди потроху почали не про собак а й про себе задуватись. Так тепер почали собак стріляти і дивись, вже й ЕХО тут як тут, тему розкручує. Дві статті вже насточили. І в поліцію блін пишут і справу порушуют. Робота кипить. А жінку колись зарізали, ту що на базарі торгувала, та пофіг тій поліції. Й досі шукають. Взагалі поліція нічого шукати й не повинна. Поліція за порядком серед мирян дивится, як в 41-му. Вони вже людей задрали отією крутою машиною з мигалками. І день і ніч галасают по місту аби люди не забували, що вони вже в концтаборі. Це такий собі психологяний тиск на людей чиниться. Лошари ще не розуміють цього, та і навряд чи коли зрозуміють.
3.Beri Mor
«А що дивного?На Сході країни такі веселі дядьки людей шмаляють»

Оце ж вони сюди собачу тему для того і підкидают, щоб на фоні собак, ніхто людей не бачив. І в соцмережах суцільні собаки і коти і всі за ними побиваются. Ти ж двись, хто тут про людей згадує - я та ти. Остальні, за собак печутся - собакострадателі хренові. І найдужче печуться ті, хто тих собак на вулицю викидає. Навіть вже законопроект готують про собак, а люди їм по барабану. І так класно кагал все вибудував, що аж любо дивитися як лошар розводять. Посилання на petition.president.gov.ua
11.Beri Mor
«куди це «зашхерилися» свідоміти,тіпа,петлюрівця?Чому перестали захищати здобутки майдану»

Залягли, блін. Нічого не можуть второпати. А тут ще й Трамп сказав, що Путіну подарунок якийсь привезе. Фіг його зна що він привезе, може візьме і привезе знімки спектаклю з Боінгом. Короче, у свідомих зараз діарея і вони по норах сидят. Це й в соцмережах відчувається. Погано тільки що жодна із цих істот не відповість за розвал країни, за десятки тисяч смертей. А їх же попереджали і не раз чим це скінчиться. Не слухали і такі всі вумні були.
8.микола козак
« а дерев скільки вже вирубали »

Все правильно. То боротьба з тоталітарним минулим. Усі посадки посадили при тирану Сталіну. Геть посадки! СУГС!
Цікаво, свідомі лошари ще й досі не бачать, що їх край плавно перетворюють в міжнародний зоопарк? Лошари у вишиванках і шароварах будуть такими ж експонатами як і обезяни.
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
5.Beri Mor
«Огласите весь список.»

Открываем Тору и прям по списку и пойдем - Рувим, Симеон, Левий, Иуда, Дан, Неффалим, Гад, Асир, Иссахар, Завулон, Иосиф, Манассия, Ефрем, Вениамин...плюс Йуля, Беня, Сеня, Рабинович и примкнувший к ним бедный родственник Мураев. Мало? У-ха-ха!

"...возьмутся за полу Иудея и будут говорить: мы пойдем с тобою, ибо мы слышали, что с вами Бог». (Захария 8:23)
Петра й Павла забув. СУГС, типу зі святом усіх пришелепуватих юдолюбів.
«Злодеи злодействуют, и злодействуют злодеи злодейски...» (Исаии. 24:16) Треба так розуміти, що злодеї і ментів кинули? У-ха-ха! Далі ще гірше буде. Нехай ловлять бабів які кріп чи петрушку на тротуарі продають у них це краще виходить
1.Beri Mor
«Яку країну прос.рали,уроди.»
Зате ми тепер гідні стали і усі як одни гейропейці. Це ж добре, нарешті ми піднялися з колін

- Была страна. Сломали, как игрушку.
Так тупо, по-садистски. А зачем?
Жизнь каждого в стране взята на мушку.
И солоно от слез, и горько всем.

Кому-то гроб во двор... Героям слава?
Если герой - не убивай детей!
И голодно, и холодно нам стало.
(Не видели расставленных сетей).

Запутались. Ослепли. Обнищали.
В душе, как и в кармане - медный грош.
Донбасс разбили и счастливей стали?
Давай войну! А мир вам не хорош?!

Не прибраны еще солдат останки
- Министры просят денег на войну!
Мозгов бы закупили вместо танков.
Или свечей - замаливать вину.



Наталья Лопашко"
Засновник української академії наук і ще чомусь недекомунізований академік Вернадський пояснював: "Страна, которая не работает самостоятельно в области научной мысли, которая только усваивает образование – чужую работу, - есть страна мертвая." Тож щоб ви знали, що живете ви вже в мертвій країні, так як ви повністю знищили Академію наук і вищу і середню школу. Зараз вже важко знайти не те що живого академіка а навіть адекватного вчителя. СУГС!
Кастрюлеголовим поцреотам нагадаю, що 90% представників кагалу, яким поцреоти віддали з потрохами Україну не знають своєї рідної мови і це їм не заважає успішно лошарити свідомих поцреотів. Кім того, пора б вже зрозіміти, що звичайна метода кагалу все перевертати і дзеркалити. Коли вам кажуть що ви "кіборг", то це має означати, що ви "гробік". Коли турбуються про вашу землю, то це має означати, що не сьогодні завтра ви залишитесь зовсім без землі. Коли вам впарюють що на вас напав Путін, то це має означати, що Путін там вАще не при дєлах. Коли турбуються про вашу мову, то це означає що скоро ви лишитесь мови. Як це буде відбуватись? Та дуже просто. Спочатку вас лишать російської мови. Діти вже її не вчать і не знають. Потім замусорять українську мову галицизмами. Потім переведуть вас на латиницю, бо "так у всьому світі". В результаті латинізації, мова буде вбита назавжди. Ваші діти не знатимуть ні російської ні української, зате добре знатимуть слово "кур.ва", бо до ньго їх привчать на плантаціяїх гейропи. СУГС! Думаєте для чого СМСки пишуть вам латинськими буквами? Таки да, вас потихеньку дресирують, привчають.
"Я буду вперто рідну мову вчить Не пожалію ради цього сил і праці, Щоб не москалькою "ми в ж.опе говорить", А гордо рідною - "держава наша в сра.ці" СУГС!
" мова є одним з тих чинників, що впливають на самоідентифікацію, на єдність нації, на патріотичність." Ну скільки можна пояснювати пришелепуватим українцям, що мова в різномовній країні таки да впливає на єдність нації виключно негативно, тобто вона розєднує націю, якщо ще ми нація, бо ось пан Кравчук вже каже, що українці не нація. Посилання на www.youtube.com
"Але мені до цього часу незрозуміла логіка дій представників силових структур: від СБУ до суду і поліції. Це виходить, до будь-якої людини можуть прийти з обшуком.." Ну яка таки й непонятлива. Ну якби це говорив хтось далекий від подій на Донбасі, то ще б куди не йшло. Можуть прийти і не лише з обшуком, можуть полізти в погріб і вигребти харчі, можуть покрасти все з квартири, можуть навіть розстріляти.

"Узагалі, я була в шоці". Та це не шок, шок ще попереду.
Яка країна такі і музеї
2.Beri Mor
«Розібратися б з безконтрольним розмноженням людей,точніше олігофренів,»

Для того, щоб цю проблему не помічали в ЗМІ і в соцмережі постійно й «вкидають» собачу тему. В результаті люди не помічають проблем людських і переключають увагу на проблеми собачі. Хоча, як кажуть, тварини не винні, а знову ж таки винні люди, з яких зробили олігофренів.
3.Ольга Волоська
«А взагалі гадюк запустили цілеспрямовано»

Знову Путін?
orakul 26 червня 2018, 22:41 На тему: У жителя Гадяцького району зна...
1.Beri Mor
«копи не тільки знайшли коноплю,а встигли її спробувати»

" провели санкціонований обшук" Проста логіка говорить про те, що у них практикуються ще й не санкціоновані обшуки. Точно обкурені писали
orakul 26 червня 2018, 18:42 На тему: Викрито полтавське подружжя, я...
Та кому та порнуха зараз потрібна. Підкинули, щоб вилучити дитину і продати підорам. Бізнес і нічого особистого. Крім того це ще й державна програма.
orakul 25 червня 2018, 21:00 На тему: Подарунки для лікарень...
1.Marintyla
«зцілення енергією Рейки»

А скільки шекелів за рекламу цього Рейке платять? Тупо читаю у Вікіпедії "Практика рэйки основана в 1922 году Христианином Микао Усуи" Включаємо логіку і аналізуємо. У Японії ніколи не було християнства, як не старалися іудеї їм його навязати. Це одни із секретів успіху Японії. Крім того, за признанням самих ребе, у Японії найбільшими тиражами видаються Протоколи сіонських мудреців, про які свідомі й сном і духом не чули, не те що б ще читали. Подивившись на фейс того Рейки не покидає відчуття того, що він родич нашого Рабиновича. Далі розумні самі домислять а свідомим все одно щось пояснювати марно.
orakul 25 червня 2018, 20:53 На тему: Подарунки для лікарень...
4.Neznayko
«а свідомі мольфари! »

О Мольфари поки що можна. Та й то.... одного, того що напророчив розвал України ще до майдану замочили, тіпа щоб не каркав, чи що. Посилання на www.youtube.com
orakul 25 червня 2018, 15:58 На тему: Подарунки для лікарень...
2.Neznayko
« скоро будемо не в лікарню ходити , а до шаманів»

Не пиши такого бо забанят. Шамани це ж десь у бурятів і вских там евенків із чукчами. Кароче, в Расєї матушці. А це вже зрада.
1 ...87 88 89 90 91 92 93
Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації