Вхід | Реєстрація

Я не такий, сука, як усі    

Найбільше на світі я ненавиджу, коли хтось заявляє що він не такий як усі. Такі люди викликають якесь змішане почуття жалю і огиди. Як правило, не такий як усі виявляє в собі якусь дрібничку, яка відрізняє його від усіх інших, і надає цій дрібничці колосального значення. Це дає йому підстави зверхньо дивиться на всіх навкруги, бо вони, мовляв, сіра маса. А він, мовляв, - д’Артаньян.

Всі оці нетакі не відрізняються ніякими особливими здібностями чи вміннями, їх фішка - гіпертрофована пиха і самозакоханість, які спираються на якусь фігню. Хтось одягає яскравий одяг, хтось слухає рок-музику,  а хтось виявляє в себе на жопі родимку в формі хрестика і вважає себе помазаником Божим. Любитель яскравого одягу зневажає носіїв джинсів, рокер плюється в сторону слухачів попси, а той, що з родимкою, взагалі всіх вважає за гімно.

Я теж не такий, як усі. Я зрозумів це ще в шестирічному віці, коли пішов до школи. На лінійці біля сільської школи стояло дві сотні дітей, і серед них неможливо було знайти двох однакових. Кожен був не такий, як усі. Потім це спостереження постійно підтверджувалось і переросло у впевненість, що всі на світі не такі, як всі. Кожен чимось та й відрізняється. Усі люди однакові у своїй унікальності.

Просто є люди нормальні, а є ненормальні. Нормальні сприймають свою унікальність як належне, не придаючи їй особливого значення. Ненормальні ж через свою безмозкість думають, що унікальність дарована лише їм одним.

Але є люди, які й справді зовсім-зовсім не такі, як усі. Це - люди, які володіють унікальними вміннями. Це люди, на яких поглянеш - і щелепа відвисне.

Але такі люди не б’ють себе п’ятою в груди і не кричать про те, що вони не такі як усі. Їм і так є чим зайнятися. Ви можете так? Ні? Вгамуйте свою пиху.

Поділитися:
23 квітня 2012, 21:27 | Блог: Блог Миколи Гузченка | Переглядів: 5754
Автор: Микола Гузченко
Кількість записів: 45

Обережно!!! Перегляд блогу небезпечний для ваших хромосом!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації