Вхід | Реєстрація

Стародавня легенда "Рада просить допомоги"    

Ледве я зрубати встиг,

Ледве став ялинку брати,

А на мене зайчик — плиг!

Став ялинку віднімати.

Олександр Олесь

Шановні кобелячани! З радістю повідомляю, що адміністрація порталу дозволила завести мені власний блог. Тому час братися до справи! Суть цієї справи досить влучно вгадав користувач, що підписався Вальдос і прокоментував мій попередній запис "Взявся за гуж...", але щоб не "напроситися" у моєму блогові будуть фігурувати стародавні легенди.. Тому і назви у записів відповідні.. Ну побачите.. До речі, як тільки я побачив, що мій блог активовано, як тільки я прочитав коментар до першого запису, як тільки я виріш взятися за справу і вже відкрив потрібну мені сторінку, то побачив дещо неймовірне! Що я аж не повірив своїм очам! Мовляв, невже все аж настільки схвачено!? Чи випадковість то була, чи закономірність - не знаю, але підгрунтя для конспірологічних фантазій міцне)

Але через пару хвилин все стало нормально.

 

Ну до справи)) 

Натхненням для цього запису послужила нотатка користувача alexisyp Кобеляцька міська рада звернулась за допомогою...

Лічно мені хотілося б дізнатися чим закінчилося листування із містом-побратимов. А що цікавить Вас, шановні кобелячани? Айда в комєнти смітити!!!))))))))))

Поділитися:
11 березня 2015, 16:15 | Блог: Nihil novi (лат. нічого нового) | Переглядів: 7690
Автор: axelpisy
Кількість записів: 2

Мені здається, що це не зовсім щиро, коли "щодня спілкуючись із Вами та намагаючись вирішити різноманітні потреби кожного, хто звертається", "коментарі до цього запису заборонено автором".
1. Zuli / 28 лютого 2020, 08:54
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації