Вхід | Реєстрація

Молодіжний квест у Миргороді

Напередодні Дня молоді Миргородський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді вперше провів мобільно-креативну гру "Молодіжний квест". Гра покликана активізувати діяльність молоді м.Миргорода та залишити позитивні спогади про День молоді 2010 року.
У грі взяли участь три молодіжні організації: Молодіжний парламент м. Миргорода, Миргородська молодіжна громадська організація "За нами майбутнє", Миргородська молодіжна рада, об'єднані бажанням пригод і нових вражень.
Команди, долаючи відстані та розв'язуючи цікаві завдання, повинні були зібрати пакети з літерами і розгадати таємний вислів: "Молодь діє!". Під час квесту від учасників вимагалась неабияка вправність, сміливість, влучність та згуртованість.
Конкурси проводили волонтери Центру, які в минулому році були учасниками квесту на регіональному молодіжному форумі. Саме вони виступили ініціаторами проведення подібного заходу в нашому місті. Кожна команда пройшла складним маршрутом, але дісталася фінішу.
Переможцем була визнана команда ГО "За нами майбутнє", яка витратила найменше часу на проходження гри та не порушувала умов конкурсів. Всі учасники отримали не тільки позитивні емоції, а й призи, які вручила директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Н.О. Гирка. Начальник відділу у справах спорту, сім'ї та молоді В.М. Фісик, привітав учасників квесту з Днем молоді та побажав здоров'я, майбутніх звершень і перемог.
Гарний настрій учасників та активне обговорення - найкраще підтвердження, що "Молодіжний квест" удався. Тож, можливо, це початок нової традиції.

Автор: В.В.Максимова, www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 липня 2010, 13:11 | Миргород |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації