Вхід | Реєстрація

У селещинській школі повністю замінили покрівлю

У приміщенні початкової школи під час злив та танення снігів вода текла по стінах ледь не на голови учням. Вологість у класах перевищувала всі нормативи. Таке становище загрожувало руйнацією будівлі.
У травні на зустрічі з директорами шкіл голова райдержадміністрації Олександр Прокопенко обіцяв відремонтувати цей об’єкт у першу чергу. На сьогодні, за словами директора школи Надії Чирви, покрівлю замінили, повністю зірвавши стару. Дах вирівняли, розібрали й заново переклали душники, одночасно прочистивши й просмоливши. Заробили щілини між дахом та стінами, куди проникала вода. Усю поверхню даху вкрили кількома шарами спеціального матеріалу та євроруберойду. По периметру даху встановили металеві парапети з жолобами для водовідведення. Також перекрили вхідне крильце єврочерепицею. Як каже Надія Іванівна, зараз будівельники вирішують, як відремонтувати східці, щоб матеріал був стійкий до солі взимку.
Грошима допомогла нафтогазова компанія з англійським капіталом, яка, пройшовши низку судових процесів, таки виборола право на розробку родовищ на території району.

Автор: Наталія СКОРИК, www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2010, 10:47 | Машівка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації