Вхід | Реєстрація

Срібні призери чемпіонату області

Впродовж року вихованці Гадяцької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи брали участь у першості дитячо - юнацької футбольної ліги області. Всього в змаганнях взяло участь близько 40 команд, які були поділені на п’ять груп. Переможці груп потрапляли до фіналу, а також до фіналу потрапили три кращі команди, які посіли другі місця.
З 29 по 31 жовтня 2009 року в смт. Кобеляки відбулися обласні фінальні змагання, до яких, крім гадяцьких футболістів, потрапили команди з Полтави, Комсомольська, Лубен, Миргорода, Лохвиці, Котельви, Кобеляк. Команди були розподілені на дві підгрупи. Перемігши команди Котельви з рахунком 2:1, Лубен - з рахунком 3:1 та зігравши з господарями змагань 0:0, гадячани посіли перше місце у своїй підгрупі.
У фінальній грі юні футболісти нашого району зустрілися з переможцями іншої підгрупи – командою Полтавської ДЮСШ ім. Горпинка. У напруженій боротьбі гадячани поступилися полтавській команді з рахунком 2:0 та стали срібними призерами першості області. Це відбулося вперше за історію проведення дитячо-юнацької футбольної ліги. До цього гадячани двічі ставали бронзовими призерами першості області. Команда була нагороджена грамотами та медалями федерації футболу Полтавської області. Кращим нападаючим турніру було визнано юного гадячанина Михайла Амеліна. Йому було вручено цінний подарунок.
Протягом року в змаганнях ДЮФЛ брали участь Ковальов Євген, Вакуленко Владислав, Луценко Олексій, Амелін Михайло, Шкіль Віталій, Вербецький Владислав, Єременко Олег, Панченко Олександр, Шалабаєв Максим, Науменко Давид, Пляшкевич Євген, Юзефович Ярослав, Самойленко Андрій, Мирошниченко Ігор, Носач Владислав, Деменко Вадим, Смук Станіслав, Мандрика Станіслав, Леонов Денис, Дубовик В’ячеслав. Готував команду до змагань перспективний тренер, директор Гадяцької комплексної дитячо – юнацької спортивної школи Гнипа Юрій Іванович.
Поїздка відбулася за сприянння голови райдержадміністрації І.В.Гулей, відділів освіти, у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та Гадяцької КДЮСШ.
Всі любителі гадяцького футболу щиро вітають команду юних футболістів та їхнього тренера з такою вагомою перемогою і сподіваються, що ця перемога стане поштовхом до нових спортивних досягнень.

Автор: Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації В. Щухомет


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 листопада 2009, 17:32 | Гадяч | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації