Вхід | Реєстрація

Полтавці природно скорочуються

Проте мігрантів в області все більше.
На 1 червня в області, за оцінкою, чисельність наявного населення становила 1 млн. 494,8 тис. осіб. Упродовж січня—травня 2010р. чисельність населення зменшилась на 4816 осіб, або на 7,8 особи у розрахунку на 1000 наявного населення. Зменшення чисельності населення відбулося виключно за рахунок природного скорочення — 5310 осіб.
Порівняно із січнем—травнем 2009р. обсяг природного скорочення зменшився на півтисячі чоловік (у розрахунку на 1000 наявного населення).
Народжуваність у січні—травні 2010р. зменшилась порівняно з січнем—травнем 2009р. з 9,7 до 9,2 живонароджених у розрахунку на 1000 наявного населення, а смертність — з 19,0 до 17,8 особи.
Проте, як повідомили в Головному управління статистики у Полтавській області, в регіоні зріс рівень міграційного приросту населення — на 494 особи.

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2010, 12:18 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації