Вхід | Реєстрація

На одного мешканця Полтави припадає 108 метрів квадратних зелених насаджень

На одного мешканця Полтави припадає 108 метрів квадратних зелених насаджень
Це один з кращих показників в України. Лише територія 12 парків, 18 скверів і 7 бульварів дорівнює площі майже у 250 гектарів. Тому як доглядається і розвивається зелене господарство міста говорили на апаратній нараді у Полтавському міськвиконкомі. Звітували начальник комунального підприємства «Декоративні культури» Сергій Сілаєв та заступник начальника управління з містобудування та архітектури, головний художник міста Михайло Шлафер.
Згідно з розробленою фахівцями підприємства «Декоративні культури» програмою цього року розбили квітників на площі 6370 метрів квадратних, що майже на 500 метрів квадратних більше, ніж торік, а це 168 тисяч квітів різних видів і сортів, вирощених в оранжереях підприємства.
На обслуговуванні підприємства знаходиться 428 тисяч метрів квадратних газонів. З них 6 тисяч розбили цього року. В розсадниках підприємства заклали ще 8 тисяч метрів квадратних газонів, які використовуватимуть для влаштування газонів наступного року. Протягом року підприємство висадило 665 дерев та 2613 кущів.
В розсаднику господарства готується посадковий матеріал на перспективу. Повний цикл вирощування триває 7-10 років. На сьогодні в асортименті 45 видів та сортів дерев, 65 видів та сортів декоративних кущів, повідомляє прес-служба Полтавської міськради.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації