Вхід | Реєстрація

Через паління у нетверезому стані чоловік отримав опіки

Учора у Лубнах по вул. 2-гі Плютенці в житловому будинку громадянки В., 1947 р.н., виникла пожежа. Вогнем пошкоджено матрац. Збиток - 100 грн. Внаслідок пожежі чоловік господарки громадянин отримав опіки 1-2 ступ. 1% лівої бокової поверхні тулуба. Причина пожежі - необережність при курінні у нетверезому стані.
Загалом, за минулу добу на території області зареєстровано 4 надзвичайні події. З них: 3 пожежі та 1 нещасний випадок на воді (1 чол. загинув), повідомляють у ГУМНС в Полтавській області.

Пожежі виникали:
Лубенський район с.Мацківці
До СДПЧ-17 надійшло повідомлення про те, що на земельних ділянках під городи виникла пожежа. Вогнем знищено 2 т. пшеничної соломи на земельній ділянці громадянина К., 1968 р.н. Збиток - 240 грн. Вогнем пошкоджено сільськогосподарські культури на площі 54 кв.м на земельній ділянці громадянина П., 1952 р.н. Збиток - 300 грн. Побічні збитки - 10 740 грн. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невідомої особи. Підрозділи МНС не викликались.

смт.Оржиця вул. Дробницького
В господарстві громадянки Ц, 1947 р.н., виникла пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю господарчого сараю на площі 20 кв.м та тимчасову дерев'яну споруду. Вогнем пошкоджено дерев'яне перекриття сараю на площі 1,5 кв.м. Збиток - 300 грн. Врятовано сарай та господарчу будівлю на загальну суму 8 000 грн. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем при спалюванні сміття родички господарки громадянки Д., 1947 р.н. В гасінні брало участь 1 відділення ПДПЧ-40.

Ніщасні випадки на воді:
В.Багачанський район с.Устивиця
 До РВ ГУ МНС надійшло повідомлення про те, що місцевими жителями з р.Псьол було вилучено тіло громадяниа В., 1965 р.н. Труп для встановлення причини смерті направлено до моргу Миргородської ЦРЛ.

Інші надзвичайні події:
Кременчуцький район с.Салівка
Піротехнічною групою АРЗ СП Головного управління МНС України в області знешкоджено одну мінометну міну калібру 81 мм часів Великої Вітчизняної війни, яку було виявлено 26.07.2010 р.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2010, 13:06 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації