Вхід | Реєстрація

Спільний результат передбачає спільну відповідальність

МИРГОРОД
Депутати міськради в загальному переглянули 20 питань, внесених на пленарне засідання 34 сесії 5 скликання, яка відбулася 17 липня у залі засідань міськради. Оперативності і чіткості роботі депутатського зібрання позитивно вплинула активність народних обранців у постійних комісіях, де були узгоджені і опрацьовані всі питання порядку денного. Проводив сесійне засідання, яке проводилося у відкритому режимі, міський голова О.Б.Паутов. У роботі сесії приняв участь депутат облради від Миргорода В.С.Прядко.

Першим було переглянуте питання про внесення змін у рішення 29 сесії 5 скликання міськради, від 16 січня 2009 року, «Про бюджет міста на 2009 рік». Доповідала начальник міського фінансового управління Н.Г.Устименко. Депутати, розглянувши це питання, одноголосно проголосували за внесення змін до його рішення. Потім розглядали питання про передачу права на здійснення видатків на охорону здоров’я Миргородській районній раді у 2010 році. Беручи до уваги звернення районної ради про передачу права на здійснення видатків на охорону здоров’я Миргородській районній раді у слідуючому році, депутати прийняли рішення, що зробити таку передачу доцільно, а отже, одноголосно проголосували за це рішення.

Одностайно народні обранці голосували і за розгляд питань, по яких доповідав начальник відділу комунального майна і земельних ресурсів УЖКГ С.В.Яшний - про внесення змін у Додаток №2 та Додаток №4 до рішення 28 сесії Миргородської міськради 5 скликання, від 19.12.2008р., «Про затвердження порядку передачі в оренду комунального майна міста Миргорода, методики розрахунку і порядку використання плати за оренду комунального майна, орендних ставок за використання майна територіальної громади м. Миргорода, типового договору оренди комунального майна, умов передачі в оренду приміщень комунальним підприємствам, бюджетним та громадським організаціям та для розміщення соціально значимих об’єктів на 2009 рік».

Стосовно оренди та продажу земельних ділянок суб’єктам підприємницької діяльності, виготовлення та затвердження технічної документації на земельні ділянки, прийняття у фонд міськради земельних ділянок, дозвіл на викуп, проведення експертної грошової оцінки, приватизацію земельних ділянок, то 31 питання депутати переглянули поблочно, 5 блоками, затвердивши їх.

В загальному, робота сесії була діловою, спокійною, виваженою і конструктивною.


Автор: Валентина ДЕНИСЕНКО, http://mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2009, 17:14 | | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації