Вхід | Реєстрація

Через дитячі пустощі вогнем знищено 300 кілограм соломи та 700 кілограм сіна

2-го серпня в господарстві 31-річної жительки села Тарандинці, Лубенського району, виникла пожежа. Тетяна проживає разом із своїми двома дітьми - 10-річною дівчинкою та 5-річним хлопчиком. Залишивши їх вдома, вона пішла на роботу, а через деякий час дізналася, що у неї на подвір’ї горить солома та сіно.
Як виявилося пізніше, діти гралися на подвір’ї. Маленький Олександр пішов до літньої кухні, щоб взяти іграшки та помітив на підвіконні сірники. Не втримавшись, хлопчик взяв їх разом із собою на вулицю… Граючись біля копиці сіна небезпечною знахідкою, він не помітив як зайнялася солома. Зрозумівши, що «пахне жареним» - злякався і втік.
Пожежну охорону викликала сусідка, яка помітила, що з сусіднього подвір’я клубом валить дим та палає вогонь. Пожежу було ліквідовано першим відділенням СДПЧ-17 міста Лубни. Вогнем знищено 300 кг соломи та 700 кг сіна. Збиток - 1 000 грн. Врятовано 2 господарчі будівлі на суму 7 000 грн. Причина пожежі - дитячі пустощі неповнолітнього сина господарки.

Автор: Центр пропаганди ГУ МНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 серпня 2010, 13:27 | Лубни | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації