Вхід | Реєстрація

«Безробітні» консультуватимуть селян про надання субсидій

У кожній сільській раді області створять не менше 2-х робочих місць. Туди направлять людей, які стоять на обліку у центрах зайнятості. Вони підказуватимуть місцевим мешканцям, як правильно оформити субсидію.
Перед тим, як стати уповноваженими особами, безробітні пройдуть суворий відбір та навчання. Лекції для них читатимуть фахівці з управлінь праці та соціального захисту населення. Тривалість одного семінару - 20-30 хв.
Про це сьогодні повідомила начальник обласного центру зайнятості Катерина Клавдієва під час селекторної наради щодо посилення соціального захисту людей під час підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та природний газ на 50%.
За її словами, для консультацій про надання субсидій на Полтавщині створять 1 тис. 226 робочих місць. Перш за все їх отримають люди з базовою вищою та вищою освітою. А вже потім - ті, у кого є середня освіта та можуть вільно спілкуватися з людьми.

Автор: О. Коцур, poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2010, 16:03 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації